Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stolarz meblowy |
Pilnie poszukuję dobrego stolarza meblowego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stolarz meblowy |
mirt na poligonowej robią też z drewna
|
|
Podaj mi meila, wyślę Ci numer do dobrego stolarza, zarówno z płyty jak i z litego drewna robi.
|
|
Radek dobre meble napiernicza. Jego numer 500191584
|
|
Ja chcę meble z płyty dereckimichal@gmail.com
|
|
Ja chcę meble z płyty dereckimichal@gmail.com
|
|
Jeśli ludzki stolarz to tylko Jabłoński ul. Spokojna 15 obok zakładu mechanicznego Las Vegas i w Podgórzy też zakład ma czy miał. http://www.4lomza.pl/index.php?k=1396
|
|
Zieliński w Kupiskach Starych. Robił meble koledze i wciąż go chwali bo meble solidne a cena o wiele niższa niż na ul. Meblowej. Doradza fachowo i dba jakby to on miał te meble sam używać. Nie pożałujesz jak zadzwonisz 501 173 331.
|
|
Zakład stolarski STOLWALD meble Ul. Woziwodzka 18 18-400 Łomża Tel. +48 602 769 551 e-mail: chilinskimeble@wp.pl
|
|
ja bardzo polecam Adam Meble robi tanio i solidnie http://www.mebleadam.pl/ to jego stronka naprawde warto bedziesz zadowolony MŁODA
|
|
Ja polecę Wieska i Arka z Elżbiecina,są wporządku,robią solidnie i mają wieloletnie doświadczenie a ceny konkurencyjne bo firmę mają od niedawna.
|
|
A ja nie polecam stolarza z kupisk styl meble czesawa z .jest niesłowny i nie odpowiedzialny I paietaj nie płac do puki nie będziesz pewny bo pózniej szukaj wiatru w polu Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Ja polecam 504878121 jak dla mnie nie drogo i solidnie.
|
|
Ja tez ich polecam.
|
|
Ja też polecam Pana Radka !!!
|