Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto zna?? |
Witam wszystkich. Mam pytanie może ktoś wie kto projektował przebudowę ulicy Sikorskiego i ronda przy zusie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto zna?? |
Idiota?:>
|
|
heheh xD też bym coś powiedział ^^ o tym rondzie
|
|
|
niech mi ktos powie kiedy studzienki zostaną wypoziomowane Pomysłowo.
|
|
,,powerfulpk '' jak możesz mówi na człowieka idiota, a ja mu chciałam pogratulować, Przecież żeby d... miała ręce lepiej by to narysowała. A kto to przyjął do realizacji?? Pozdrawiam
|
|
To mi wygląda na robotę zezowatego bo raz, że to jest zaprojektowane jakby to robił gej-daltonista-idiota, a dwa jakby ktoś miał "jedno oko na Maroko" jak ja to zwykłem mówić. Zezowaty- Chwyt poniżej pasa? Ty też to stosujesz. Wiem, że przez to zniżam się do Twojego poziomu, ale od dzisiaj chyba zacznę zwalczać debili takich jak Ty, Twoją własną bronią, jak to mówią Nordowie "topór obosieczny dwa ostrza ma".
|
|
a kto odbierał?
|
|
|
juz o tych poziomowaniach studzienek to lepiej nie wspominac he wkoncu srodek drogi i studzienka to rozwiazanie super by sie zapadl ten asfalt o ile to nie cudowna mieszanka 99% smoły 1% asfalt hehe
|
|
Co do tego idioty, który to projektował, to już swoje zdanie wyraziłem, ale co do tego, który ten pomysł zrealizował to nic nie wyrazi lepiej niż komentarz świstaka, jak zobaczył Kubusia z filmu niżej (bo zapewne realizator, siedzi na jakimś wysokim stołku). http://www.youtube.com/watch?v=2EwWQ7KhG9o
|
|
Fakt , jechałem tamtędy 1 raz , ale nie zauważyłem nic strasznego!!!, chodzi wam o zjazdy z ronda?
|
|
O światła "bezwypadkowe" na których jest średnio 3 wypadki w tygodniu.
|
|
Nie ma co tu gdybać. Wszelkie projekty finansowane przez EuroBudżet, są spierdzielone specjalnie. Zara jakiś madry po wie JAK TO? A no takto: - światła ustawia się tak by wszyscy stali i palili paliwo czekając na zielone (75 procent tego paliwa to budżet) - światła ustawia sie tak by policjanci pieszym pisali mandaty za przechodzenie na czerwonym gdy wkoło pusto nic nie jedzie nic nie idzie - światła ustawia się tak że pala się na czerwono do czasu aż nie wyhamujesz do 15km/h mimo ze wkoło pusto jak na pustyni :D - na rondach daje się takie łuki i takie krawężniki by po paru przejazdach kupić nowe michelinki - studzienki robi się na środku drogi by wasze nowe aluminiowe auta co roku miały delikatny remoncik, te stare jakoś to wytrzymują dlatego już takich nie robią Także skoro nie wiadomo o co chodzi, chodzi o kasę. Ktoś przepuścił te trefne projekty, ktoś je zaakceptował, ktoś je wykonał i na pewno poszła duża kasa bokiem. Teraz doją, inwigilują kamerami i smieja się z was wszystkich i tych z PIS i tych z PO :D A Kowalskich? W pupie was maja, tak wszystkich ;]
|
|
to dołóżmy do tego cenę przebudowy Sikorskiego na wysokości Wenedy, bo szanowna zgraja (projektant, UM) nie dopatrzyli się że brak możliwości zawrócenia na niemal całej długości ulicy od legionów do ronda. Ciekawe kto za to zapłacił? A morze jeszcze nagrody dostali!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |