Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chore dzieci w EDUKATORZE!!! |
jak dlugo beda tolerowane chore dzieci w przedszkolu na Spoldzielczej??? Matka przyprowadza dziecko z bateria lekow jak to mozliwe???!!!Czyzby zmienil sien wyrazny ZAKAZ PRZYPROWADZANIA CHORYCH DZIECI??!!! czekam na odpowiedz edukatora!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chore dzieci w EDUKATORZE!!! |
To idź tam i się spytaj osobiście, to będzie mądrzejsze niż darcie się na forum.
|
|
Każdy rodzic powinien być świadomy tego,że gdy dziecko jest chore to zaraża kolejne dzieci. To nie wina Edukatora tylko rodziców, którzy tak postępują.
|
|
..., a może to wina ustawodawcy? Rodzice "dbają" o pracę .... Oj co to będzie za kilka lat? Biedniejemy. Czyżby, między wierszami, słychać głosy "komuno wróć"?
|
|
moje dzieci są w tym przedszkolu i pamiętam, że jak moje dziecko musiało przyjmować lek przed jedzeniem ze względu na alergię Panie nie wyraziły zgody ponieważ nie wolno im podawać leków, więc jakoś trudno w to uwierzyć... a nie każde kaszlące dziecko zaraża inne... bo kaszel nie zawsze jest objawem przeziębienia!
|
|
teraz to najgorszy czas dla dzieci , dla szantazowanych ,bezradnych matek Indar ja nie krzycze ale szkoda mi i tych matek i dzieci!Dozylismy ekstra czasow! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
A kto je szantażuje?
|
|
Brudy załatwiać osobiście a nie wytrząsać na forum!!! Takie tematy zawsze zakładają osoby które w rzeczywistości boją się jak ktoś się na nie trochę krzywo spojrzy. Nie są w stanie załatwić osobiście jakiejś sprawy więc chociaż opinie zszargają jakiejś firmie czy osobie. Żenada.............. "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
Czarna_Inez JESTES TAK GLUPIA!!! ze nawet tego ustawa nie przewiduje. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jak znam życie to w życiu żadnej ustawy nie przeczytałaś rzepicha, a cytaty znasz z google. zal.pl "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
Odnoszę wrażenie rzepicha, że w temacie głupoty czytelnicy tego forum kogoś innego wynieśli na podium. Tak jakość 180 stopni inaczej od tego co napisałaś.
|
|
Moje dziecko chodzi do tego przedszkola. Panie ewidentnie nie podaja leków dzieciom. Bzdura jakaś. Zgadza się, że dzieci przychodzą podkatarzone. Normalne o tej porze roku. Jednak nikt nie zmusza do prowadzania tam dzieci. Można znaleźć inne, lepsze przedszkole, bądź zapewnić opiekę indywidualną. Na miejsca w tym przedszkolu czeka wiele dzieci. Swoje uwagi proponuję zgłaszać do personelu, bądź Edukatora. Nie na anonimowym forum i oczekiwać tu odpowiedzi??? Niezrozumiałe troche.
|
|
chwileczke , czy naprawde nie rozumiecie ---ze chodzi o dobro maluchow? nie wazne twoje, moje? dzis ja mam pretensje ,jutro ty np. kasia Ponadto kasiu ,ze to normalne o tej porze roku , to nie calkiem taka prawda:) dziecko 3-4 letnie nie ma wyksztalconego ukladu oddechowego i lapie wszystko. to co napisalam powyzej znam z ---autopsji. Nie jest moim zamiarem kogokolwiek atakowac -----ale naprawde zadbajmy aby jak najmniej chorowaly.Mysle , ze zgadzasz sie ze mna. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Rzepicha sama jesteś chora!!!! Powiedz wprost,osobiście, nie wstydź sie,a nie na forum oczerniasz! Zzzzzzz
|
|
poważny rodzic czlowieku idz sie lecz! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jak w Łomży deszcz żab spadnie to rzepicha też Edukatora obwini... Ale ciekawi mnie, czy jak na przykład prezydent Łomży coś nawywija, to też wina Edukatora? bo ewidentnie, dla mnie, wpisy rzepichy są tendencyjne. o problemach rozmawia się z ludźmi a nie bez nich, jeśli ma się oczywiście na celu wyjaśnienie i rozwiązanie sprawy... co innego, jak się chce tylko popierniczyć o kimś i o czymś na forum... Idź się czep innego ogona, rzepicho.... a kysz, a kysz...
|
|
julinez11 (---.146.198.112.internetia.net.pl) Data: 13-10-13 10:57 zawsze sie wypowiadam na temat tego co przeczytam na 4lomza. wiec o co chodzi??? kto ma tak bolace odciski? a moze zasugerowales sie wpisami nie doksztalconych- jesli tak to wyrazy wspolczucia. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
co powiesz na ten temat http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=625918&t=625918 ??? czyzbym tez cos sobie uroila i jestem tendencyjna? Krotko to ty idz po rozum , bo nawet boisz sie wypowiedz wlasne slowo. ja mam prawo do wlasnego zdania i nie ograniczonego -bo nikt mnie nie ZASTARSZY ZWOLNIENIEM Z PRACY ALBO ,ZE NIE DOSC DOKLADNIE WYLIZALAM CZYJS TYLEK julinez11 - A TOBIE JESLI SMAKUJE TO zycze smacznego! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Każdy sądzi po sobie, rzepicha - dzięki temu już wiem co ty liżesz, i czego się dziś nalizałaś bo pieprzysz od rzeczy... ale cóż, Jak się g...no zjadło to się i g....no wie. Nisko upadasz, coraz niżej w tej nienawiści... Ja się nie zniżę do takich płaskich komentarzy ....
|
|
julinez11 znowu dziady serwujesz , tadeuszu wolontariuszu przeczytaj coś innego znane jest twoje a kysz, a kysz Przyznam, że dzielnie bronisz wolontariackiej posadki czerwony rycerzu.
|
|
r: julinez11 czy rozumiesz slowo : czlowiek? Zygasz nienawiscia ,pogarda, ponizasz ale zapamietaj TO WSZYSTKO OBROCI SIE PRZECIWKO TOBIE. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Dobro powraca .... Zło również wychodzi na wierzch, jak oliwa sprawiedliwa :)
|
|
: ginis to jest prawda. ale malo kto zdaje sobie z tego sprawe nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Głupców ni sieją, ni orzą, głupcy sami się rodzą.... Taki ze mnie Tadeusz jak z ciebie święta Teresa.... Nic mi o nim nie wiadomo, Pudło... jesteś daleko w lesie.... A frustracja rośnie, bo z zarządu wywalili, całowanie po niektórych dekoltach się skończyło, w godzinach popołudniowo -wieczornych też nie ma gdzie na macanki zostać.... oj, widziało się to i owo... parę zdjęć też się znajdzie...
|
|
a co mnie obchodza jakies zarzady??! i czyjes osobiste rozgrywki? w zadku to mam--------najwazniejsze sa maluchy. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Julinez11 zazdrosnico fe nieladnie to dlatego gul ci lata tu ciebie mam .
|
|
hmmmm, ależ temat sie rozwinął. Widze że temat chorych dzieci w Edukatorze bardzo wszystkich pochłonął. Bardzo merytoryczna rozmowa. Brawo!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |