Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Hazard" w Łomży |
Czy może mi ktoś wytłumaczyć, jak to jest... Wszędzie dookoła zamykają salony z automatami czy innymi ciekawostkami, a Łomża pozostaje nietykalna? Wręcz otwierają się nowe... Ciekawe zjawisko... Zna ktoś odpowiedź czemu? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Hazard" w Łomży |
może służba celna śpi? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Pewnie kończą się licencje, a firma nie ma czasówek. I tak i tak będą ....
|
|
wytlumaczenie proste jak drut----prosze wrocic do tzw. afery hazardowej:)))) i wszystko proste:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
pietrosik jest takie powiedzenie nie graj Wojtek nie przegrasz portek. Także nie płacz tu na forum.
|
|
w lomzy zadzi mafia h h h pilnuje hazardu mafia ***** smiech smiac mi sie chce z tych lomzynskich cwaniakow dziecii do przedszkola to ze lysy w dresach strach sie go bac ***** dodre cwele lomzynskie jebane dno i wodorosty a nie mafia
|
|
imam kolo **** wasze wpisy ciemnoto ******
|
|
odpowiedzialam cilysy nna pytanie dobre usmialam sie do lez z ta mafia ale chodz na fejsa popiszemy sobie nie na tym forum
|
|
jakie miasto takie służby:/
|
|
h h hmasz racje dokladnie pozdrawiam
|
|
ockną się wskoczą i będzie pozamiatane. ;-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
to nie sa automaty hazardowe. z prostego powodu na hazardowych mozna czasami cos wygrac a na tych nowych co rozstawiaja mozesz co najwyzej sobie pograc. a moze ta przychylnosc urzedow jest wynikiem tworzenia podstrefy ekonomicznej lub ozywiania miasta.
|
|
jakbys czasem wyjechal poza Łomżę, to byś wiedział że rosna wszędzie jak grzyby po deszczu.
|
|
No noby rosną, a jednak maleje liczba. Bo wiem, że w okolicach Łomży pozabierali część maszyn, a chodzi mi o fakt, że w samej Łomży to zjawisko ma się jednak troszę inaczej... :)
|
|
czasówki i kasa pod stołem? Oni ten patent znają. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |