Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kobiety bezrobotne po 50-siątce |
Kobiety bezrobotne po 50-siątce i te bez żadnej pomocy z tak zwanego obszaru wykluczenia społecznego - SPOTKAJMY SIĘ I ZRÓBMY COŚ WSPÓLNIE! Wesprzyjmy się w najgorszym dla NAS okresie BEZROBOCIA i powiedzmy WSZYSTKIM MALKONTENTOM....DAMY RADĘ!!! Nie będzie tak, że potulnie opuścimy głowy i po nocach nieustannie będziemy obmyślać " plan skończenia tej gehenny ....To, że odeszłyśmy z pracy lub szef " JA WAM POKAŻĘ " czy MOBER pomógł Nam w podjęciu tej decyzji - nie jest naszym końcem kariery zawodowej ;) Pokażmy na co NAS stać :))) pamiętajcie - pojedynczo nikt Nas nie wysłucha ! Razem stanowimy siłę...pokażemy innym niedowiarkom NA CO NAS STAĆ !!! Spotkajmy się..zapoznajmy...opowiedzmy o Swoich kłopotach a później weźmy sprawę w Swoje ręce...JA JESTEM GOTOWA A WY? Uwierzcie w GRUPIE SIŁA....zdesperowane do boju:))) odezwijcie się na: grupamocna@gmail.com mocna grupa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kobiety bezrobotne po 50-siątce |
Ech...jak ładnie to napisałaś,tyle,że chyba te Panie już nie mają siły walki.Jak można żądać od kobiety pracy do 65-67 lat,skoro po 50-tce juz nikt ich nie chce przyjąć,a znam wiele Pań--choćby w Kauflandzie na stoisku mięsnym--chodzą jak torpedy,a te młode?--to kluchy,zero werwy,animuszu,zapału-są zdania-czy stoi,czy leży,to i tak się należy;/ PROSZĘ WALCZYĆ,NIE PODDAWAĆ SIĘ -;)POWODZENIA Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
rzepa, piszesz się ? hahahahahaa.......
|
|
młode pokolenie to banda lamusów, nierobów
|
|
No właśnie, to młode kobiety powinny się chyba "skrzyknąć"? Kto zatrudni młodą? Kobiety po 50-tce są (tak mi się wydaje) bardziej poszukiwane na rynku pracy. Pomijam tu kompetencje (komputer, języki, operatywność), ale w Tesco, czy u "prywaciarza" nikt nie zaryzykuje zatrudnienia młodej mężatki. To wina "chorego" prawa i tzw. wspierania macierzyństwa, niestety. Pozdrawiam.
|
|
O TAK 50-KI BZYKNIJCIE MNIE !!
|
|
Chyba niektórzy to już są po kilku pięćdziesiątkach :P
|
|
radzę się zebrać i zorganizować bęcki tuskowi i jego bandzie
|
|
Egzorcysta (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-10-13 17:10 a wiesz nie zatrudnialam ciebie jako licznik lat?! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ten problem to chyba w każdym mieście
|
|
I jak tu ma się rodzić więcej dzieci skoro wszystko jest antyrodzinne : pensje,godziny pracy!!!
|
|
Pracodawcy nie chcą zatrudniać starszych pań bo blado wyglądają na tle młodych wypindrzonych lal. Kolczyk w pępku, w nosie, tatuaż są trendy. A starsze mają miejsce tylko na działach mięsnych,bo tam lale takie nie umieją pracować he he. Czyli starsze do pracy , a młode jako eksponaty w sklepach do pooglądania. I niech mi nikt nie mówi , że nie mam racji! Pokolenie nierobów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |