Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czesne |
Witam. Czy ktoś może wie jakie są koszty nauki w Seminarium Duchownym w Łomży? Czy jest jakieś wpisowe czy czesne? Jeśli tak - to w jakiej wysokości?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czesne |
Widać że nie bardzo się tam nadajesz skoro nie wiesz gdzie szukać informacji. To tak jakbyś w sklepie meblowym szukał powideł śliwkowych
|
|
jak co zawsze mozna zebrac na tace ---------------------------------------------
|
|
Franio11 Niepotrzebna uwaga - nie wiesz to po prostu nie odpowiadaj. Mój Syn (maturzysta) coś przebąkuje o powołaniu na księdza, ale to zaledwie pierwsze sygnały, więc chciałem się wstępnie zorientować w kosztach takiej decyzji. Sprawdzałem na stronie Seminarium, ale tam nie ma takiej informacji. Myślałem, że może ktoś miejscowy wie, bo ja jestem spoza Łomży.
|
|
to on ma się interesować, nie TY. Nie dawaj wszystkich po nos, jak chce być księdzem, niech sam wybada sytuację. Może mu jeszcze będziesz CV roznosił, jak się rozmyśli i będzie chciał iść do roboty ---------------------------------------------
|
|
wszystkiego ** ---------------------------------------------
|
|
@dvw Masz rację, ale koszty nauki dzieci ponoszą rodzice, więc moje zainteresowanie finansami jest zrozumiałe. Pozdrawiam.
|
|
okoł 300 zł + ofiara na Seminarium ale nieobowiazkowa . no i wiadomo podręczniki w sumie w 500 zł zmieścisz się bez problemu.
|
|
a wakacje sobie nic nie dorobi ? Najprościej, zadzwoń i się zapytaj do seminarium. Pozdrawiam. ---------------------------------------------
|
|
@maruda Bardzo Ci dziękuję. Teraz mam jakieś pojęcie o kosztach, a o szczegóły oczywiście dopytam u źródła, gdy decyzje Syna będą ostateczne. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |