Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Majster od pralek :) |
Szukam majstra do naprawy pralki marki Siemens. Chyba programator...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Majster od pralek :) |
POlecam pana Obryckiego, podaję numer, bo jestem bardzo zadowolona z jego pracy: 696105255 *finka*
|
|
czesc jak chcesz odezwji sie na meila dam ci dobrego fachowca com454@wp.pl Pozdrawiam
|
|
Polecam pana Skweresa tel.660 445 465.Tez myślałam że programator,a tu miła niespodzianka.Szybko,konkretnie i dobrze zrobione.I nie wiem,czy ważne,ale niedrogo.
|
|
Majster to stoi w oborze i ma kolczyk w nosie ....
|
|
kleofasy programator kosztuje 200 z dużym plusem nie opłaca się wymieniać lepiej kupić nowa pralkę:)
|
|
Nie wiem jak ten pan ma na nazwisko,mam tylko jego nr. 515 154 676
|
|
Tylko Pan Obrycki.
|
|
Na Nowogrodzka jest bardzo profesjonalny mechanik naprawiam u niego wszystkie prali w rodzinie :D tani, przynajmniej ze mnie nie zdziera. Jeżeli to programator to masz pecha najdroższa część w każdej pralce. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
skorzystalem z uslug pierwszego z poelcanych Panow Szybko, rzeczowo i fachowo Sprawdzenie + grzałka + wymiana = 120 zl
|
|
ja rowniez korzystalam wczoraj...profesjonalnie i dosc szybko... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Dzięki 'finka', dzięki 'nikt7' - skorzystałem i nie żałuję. Od telefonu z informacją o awarii do przyjścia fachowca minęły niecałe dwie godziny, do jej usunięcia - niespełna trzy. Widać, że człowiek wie co robi i po co to robi. Polecam innym potrzebującym. :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |