Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Afera na Sesji Rady Miejskiej na żywo :) |
hihi My Łomża transmituje na żywo Sesję Rady Miejskiej i po ogłoszeniu przerwy kamera nie została wyłączona i nagrała jak Dwie Panie Radne "jadą " na prezydenta :) a potem pretensja , że kamera nie została wyłączona :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Afera na Sesji Rady Miejskiej na żywo :) |
A które to panie robią kampanię Czerniawskiemu?
|
|
nie będę nazwiskami rzucała :) bo jeszcze mnie wykopią hihi
|
|
co takiego nadawały te dwie panie
|
|
start....gorący zwolenniku pana prezydenta, przegapiłeś taką sensacje,ktoś nie wiesz kto jechał po panu prezydencie.Pocieszę Cię podejrzewam,że takich jak Ty popierających pana prezydenta w Łomży jest niewielu....Dalej się nie przedstawiłeś Ty jedyny odważny na forum
|
|
piątek ja nie przegapiłem co mówiły pani Rabczyńska z "dziennikarką " Kaczyńską. A największy przeciwnik Czerniawskiego to Tadeusz sekretarz a nie powinien bo dużo mu zawdzięcza z nie jednej "wpadki" dyrektorze i prezesie Mietek go wyciągnął. Zapomniałem ty też piątek przeciwnik nr 1no chyba że ty to tedi.
|
|
start ...ale Ty taki lisek chytrusek jesteś bo temat podkręcasz ,niby nic nie wiesz,a tu proszę wiesz wszystko.Ja nie w temacie byłem i teraz wiem wszystko.Nie wiem czy to mądre że na forum wypisujesz kto komu co zawdzięcza , z tego widać jak prowadzona jest polityka w naszym mieście.Tak jestem przeciwnikiem polityki prorodzinnej w rozumieniu pana prezydenta,jestem przeciwny temu co się dzieje w tym mieście i myślę,że wielu przeciwnikow byłego prezydenta dzisiaj wspomina z żalem,ze nie jest już prezydentem.Dla jasności sam głosowłem na Grodzkiego,co byś znowu nie snuł domysłów,kim jestem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |