wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Afera na Sesji Rady Miejskiej na żywo :)

hihi My Łomża transmituje na żywo Sesję Rady Miejskiej i po ogłoszeniu przerwy kamera nie została wyłączona i nagrała jak Dwie Panie Radne "jadą " na prezydenta :) a potem pretensja , że kamera nie została wyłączona :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Afera na Sesji Rady Miejskiej na żywo :)

A które to panie robią kampanię Czerniawskiemu?

nie będę nazwiskami rzucała :) bo jeszcze mnie wykopią hihi

co takiego nadawały te dwie panie

start....gorący zwolenniku pana prezydenta, przegapiłeś taką sensacje,ktoś nie wiesz kto jechał po panu prezydencie.Pocieszę Cię podejrzewam,że takich jak Ty popierających pana prezydenta w Łomży jest niewielu....Dalej się nie przedstawiłeś Ty jedyny odważny na forum

piątek ja nie przegapiłem co mówiły pani Rabczyńska z "dziennikarką " Kaczyńską. A największy przeciwnik Czerniawskiego to Tadeusz sekretarz a nie powinien bo dużo mu zawdzięcza z nie jednej "wpadki" dyrektorze i prezesie Mietek go wyciągnął. Zapomniałem ty też piątek przeciwnik nr 1no chyba że ty to tedi.

start ...ale Ty taki lisek chytrusek jesteś bo temat podkręcasz ,niby nic nie wiesz,a tu proszę wiesz wszystko.Ja nie w temacie byłem i teraz wiem wszystko.Nie wiem czy to mądre że na forum wypisujesz kto komu co zawdzięcza , z tego widać jak prowadzona jest polityka w naszym mieście.Tak jestem przeciwnikiem polityki prorodzinnej w rozumieniu pana prezydenta,jestem przeciwny temu co się dzieje w tym mieście i myślę,że wielu przeciwnikow byłego prezydenta dzisiaj wspomina z żalem,ze nie jest już prezydentem.Dla jasności sam głosowłem na Grodzkiego,co byś znowu nie snuł domysłów,kim jestem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org