Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Montaz tlumika |
Gdzie zamontuja mi tłumik do samochodu (tlukim nie seryjny) w jednym miejscu nie podejmą się bo trzeba 2 ludzi w drugim cena z kosmosu. Gdzie mi go zamontuja w rozsadnej cenie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Montaz tlumika |
za dworcem kolo skladu wegla sprawdz
|
|
Mowisz o tym miejscu gdzie skreca się w taka uliczne jest stacja LPG a dalej zlom i wegiel i tam jeszcze dalej ze 200 metrow ? Byłem tak około 16 zamknięte już było jutro wlasnie chce tam jechać rano.
|
|
Zadzwoń pod nr tel. 533147771, na pewno się dogadasz.
|
|
To ja się podłącze do tematu. Mam takie łączenie tłumika i w środku jest uszczelka. Czy tą uszczelkę powinno się czymś posmarować czy można skręcać na sucho?
|
|
nie musisz niczym smarowac wystarczy równo dokrecic śruby Michalski
|
|
Witam zrobisz tłumik na Senatorskiej.
|
|
Rowniez polecam Autoalen na Senatorskiej. Przedewszystkim nie naciaga jak pewien Pan Znawca z Szosy Zambrowskiej... U ktorego zaplacilem 120 zl za naprawe tlumika a po dwoch tygodniach na Senatorskiej zaplacilem 20 zl...-i to nie jest zadna reklama Xxxx
|
|
Byłem wczoraj na senatorskiej. Otrzymalem informacje iż sam nie da rady zamontować tego tłumika potrzebne sa 2 osoby.
|
|
ja przerabialem wydech w audi bylo sporo zabawy i podjal sie tego Pan z warszatu za skladem wegla robota zrobiona solidnie i pieniadze przystepne polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |