środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Montaz tlumika

Gdzie zamontuja mi tłumik do samochodu (tlukim nie seryjny) w jednym miejscu nie podejmą się bo trzeba 2 ludzi w drugim cena z kosmosu. Gdzie mi go zamontuja w rozsadnej cenie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Montaz tlumika

za dworcem kolo skladu wegla sprawdz

Mowisz o tym miejscu gdzie skreca się w taka uliczne jest stacja LPG a dalej zlom i wegiel i tam jeszcze dalej ze 200 metrow ? Byłem tak około 16 zamknięte już było jutro wlasnie chce tam jechać rano.

Zadzwoń pod nr tel. 533147771, na pewno się dogadasz.

To ja się podłącze do tematu. Mam takie łączenie tłumika i w środku jest uszczelka. Czy tą uszczelkę powinno się czymś posmarować czy można skręcać na sucho?

nie musisz niczym smarowac wystarczy równo dokrecic śruby

Michalski

Witam zrobisz tłumik na Senatorskiej.

Rowniez polecam Autoalen na Senatorskiej. Przedewszystkim nie naciaga jak pewien Pan Znawca z Szosy Zambrowskiej... U ktorego zaplacilem 120 zl za naprawe tlumika a po dwoch tygodniach na Senatorskiej zaplacilem 20 zl...-i to nie jest zadna reklama

Xxxx

Byłem wczoraj na senatorskiej. Otrzymalem informacje iż sam nie da rady zamontować tego tłumika potrzebne sa 2 osoby.

ja przerabialem wydech w audi bylo sporo zabawy i podjal sie tego Pan z warszatu za skladem wegla robota zrobiona solidnie i pieniadze przystepne polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org