Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bractwo Kurkowe w Łomży |
Podobno powstało w Łomży bractwo kurkowe, ktoś coć wie na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bractwo Kurkowe w Łomży |
Ja nic nie wiem jak będe wiedział to Ci dam znać? waldek 27 analfabeci muszą umrzeć ? ? ?
|
|
Nie podobno, tylko w rzeczy samej powstało :)
|
|
Tak jest w Łomży Bractwo Kurkowe. Działa już ponad pół roku na imieninach biskupa strzelali z armaty. ;]
|
|
|
co powstalo? bractwo kurkowe ? a co do do hu... jest? ![]() ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
Chodzi zapewne o farmerskie stowarzyszenie przyjaciół kur i kogutów które powstało w ramach współpracy KFC i UE . Bractwo Kurkowe to elitarna i zamknięta grupa nosicieli ptasiej grypy(H5N1) ![]() a poważnie to Bractwo Kurkowe- Towarzystwo Strzeleckie
|
|
szkoda gadac plotki pff plotki 0 wiedzy a sie odzywacie ;c Ogladajcie czasem telewizje lokalna sie znaczy tv lomza lub tv ze studio skorpion. Bractwo jzu ponad pol roku ma.
|
|
Carmello napisał(a): > szkoda gadac plotki pff plotki 0 wiedzy a sie odzywacie ;c > Ogladajcie czasem telewizje lokalna sie znaczy tv lomza lub tv > ze studio skorpion. Bractwo jzu ponad pol roku ma. > I co trafili kogoś???
|
|
To stara tradycja, ale w wykonaniu naszych "kontuszowych" rychło zamieni się w "barctwo kur/w/kowe" o będą rozgrywać zawody w strzelaniu z procy do "kur/w/ka. Nawet słyszałem, że jest taki jeden, który przechrzcił się ze zwykłego Tadeusza K. na Gniewosza Rokosza K...Ot dziwy nad dziwami.... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |