czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zerwanie umowy przed czasem

Chcem zerwac umowe z multimedia przed czasem z powodu ciaglych awarii telefonu i internetu. Jak mam to zrobić. Jak bym nie chcial odzyskac numeru stacjonarnego po prostu bym nie placil

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zerwanie umowy przed czasem

sorki za jakbym :)

To chyba normalnie można złożyć trzy miesięczny okres wypowiedzenia wypowiedzenie , nie ?

Re: Maruda
Nie wiem, przejde sie lub zadzwonie do Powiatowego Rzecznika Praw Konsumenta przy Szosie Zambrowskiej. Dopiero ponad miesiac mam od nich i caly czas problemy

w vectra?

nie multimedia

Jak tam zadowoleni jestescie z introlanu. W ist już mialem ale tam jest na jeden komp. Czy cos sie zmienilo w ist ?

Ja mam w introlanie 3 kompy podłączone przez router i najmniejszych powodów do narzekania nie mam .

Jak to na jeden komp?

To prze router nie możesz podłączyć innych kompów w domu?

Nawet sam nie mozesz zmienic na inny komp. Bo im podajesz jakis numer czegos w kompie i tylko ten jeden komp chodzi. Jak zmieniasz na drugi komp to dzwonisz do nich i podajesz numer nowego kompa. Jak ja zmieniałem na drugi komp to zawiozlem im lapka bo mi mowili gdzie znalesc w kompie ten numer, ale sam nie znalazlem.

Za drugiego kompa musiales wtedy zaplacic drugi caly abonament. Jak teraz jest nie wiem.

Maruda
Zadowolony jestes z introlanu ????

Teraz w ist umowa na 24 daja router, ale czy oni daja zeby podlaczyc kilka to nie wiem. Może tylko zebys latal :) se po domu z jednym kompem

edi# masz troche racji ale wystarczy zmienic w drugim komputerze numer mac karty i smiga:)

edi# chyba widac że jestem zadowolony , nie??

Całe dnie i noce siedzę na necie aż niektorych forumowiczów krew zalewa:):):)

Dziwactwo jakkieś w tym IST wymyślili. zmieniam kompa i nic nikomu do tego żadnych numerów nie muszę podawać , podpinam kabel pod nowego kompa odpalam i jest net . Aleś cie sobie wynalazki jakieś dziwne poznajdowali:):):)
Sami sobie ludzie utreudniacie życie:):)

Myślę o introlanie. A stacjonarny z T-mobile, ale nie na kablu tp, tylko dzialajacy na sieci komorkowej. Bo jak na kablu to lepiej powrót do tp.

edit#
Czy jesteś ortograficznym i interpunkcyjnym czEczenem?

misio fazi

mi nawet do glowy nie przyszlo ze mozna ten numer zmienic

nie chce mi sie alt wciskac :) jak bys zauwazyl, zauwazyla

Pani, Pan Miodek

Maruda
Ten net bralem jak byl tylko szerokopasmowy dostep w Łomży z IST i cos tam przy Dmowskiego. Teraz masz wybor full wypas.

Ja mam w IST ,jeden komp jest na kablu a dwa pozostałe łączą się przez router i to w ramach jednego abonamentu.

Dziwnie masz, bo u mnie router jest na kablu a od routera mogę podłączyć tyle kompów ile w routerze gniazd:)

zechcą kase jak nic

Ja mam w IST. Stacjonarny jest na kablu i do routera podpięty, dodatkowo łączy się przez routera laptop, tablet, dwa telefony a bywa nawet, że jednocześnie jest podłączonych do neta około 8 urządzeń. Sama podłączałam router, nic tak na prawdę nie trzeba im zgłaszać. Ja zadzwoniłam tylko, bo w przypadku mojego routera przy podłączaniu trzeciego urządzenia wywalało z neta. Zapytali jaki router, powiedzieli, że muszą coś u siebie ustawić i teraz hula aż miło :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Z internetem multimedia to faktycznie tragedia. Codziennie jakieś problemy. Panie w punkcie obsługi jak w czasach PRL-u. Rezygnacja lub zmiana kończącej się umowy to masakra.

my też nie jesteśmy zadowoleni z multimedii

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 607098758
auto-moto
Pomoc Drogowa, transport samochodów i maszyn, holowanie.
tel. 517602315
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org