Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Petardy na Ks. Janusza |
Dzis nad ranem ok. godz 4 strzelano petrardy w poblizy sklepu Justa... myslalem ze moze jakas 18-stka itp ...ale sie mylilem... dzis ok. 22.10 to samo zdarzenie sie powtorzylo ... czy nie mozna spokojnie polezc w domu ? co tam sie dzieje... nikt tym sie nie zainteresuje ... ???!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Petardy na Ks. Janusza |
ja tez slyszalem a mieszkam kolo zabki
|
|
To chyba nie petardy, tylko co innego ... to chyba strzaly na dziki na plantacji jablek Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
to Petardy słyszalem i widziałem około 4 własnie.
|
|
Według mnie ktoś ma problemy natury gastrycznej. Naje się grzybów albo innego ciężkostrawnego jedzenia, potem idzie na imprezę i głupio puszczać bąki w towarzystwie, a niepuszczone bąki wracają do głowy jako posrane pomysły.
|
|
Ujmę to tak: najpierw się najadł, potem wstrzymywał bąki, które wróciły jako posrany pomysł zabawy z petardami. A tak na poważnie to może ktoś powinien przeprowadzić małe śledztwo, żeby takie pomysły już nie przyszły do łba nawet po ciężkim żarciu?
|
|
Albo ktoś sobie sylwestra we wrześniu zrobił _______________________________________________________ NieTylkoOC.pl ubezpieczenia Proama, MTU, Liberty! tel. 501-682-502
|
|
ciekawe czy dzisiaj też będzie ten pokaz fajerwerków, wczoraj było po 22, a wcześniej nad ranem, wkurzające
|
|
mnie też niestety obudziły nad ranem te fajerwerki, nie wiem jakim idiota trzeeba być.. na 8 do roboty, wyspałam sie ze ho ho ;] a niech żartownisiowi upierd*li rączki.. się odechce! never give up!
|
|
takim nie upier...a raczki tylko niewinnym
|
|
jakiś chory
|