czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MASKARADA

Cześć dziewczyny ! Zauważyłyście wysokie ceny w maskaradzie? Na szczęście po długiej nie obecności wróciła Pani która lubie najbardziej, zawsze daje mi duże rabaty :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MASKARADA

chyba sama tam sprzedajesz, skoro się tak reklamujesz albo specjalnie założyłaś konto żeby tę panią pochwalić, cóż za poświęcenie :)

jola która pani wróciła? i do tego miła...nie zauważyłam żeby któraś była tam miła... :D

MASKARADA ??? jaka nazwa takie panie ,, maszkary,,

Nie przesadzajcie, są naprawdę miłe. Skoro macie takie zdanie to musiałyście naprawdę trafić na gorsze dni tych Pan. Jestem w Maskaradzie naprawdę często i zawszę Panie witają mnie uśmiechem.

Kama ta Pani która pracowała w maskaradzie w polo. Kojarzysz?

Czarna gruba czy szczupła z brązowymi włosami czy jaka..?:)

a to w Maskaradzie może kombinować jakoś taniej? bo nie wiedziałam :)

_jola87
lubisz ją,czy rabaty od niej?
łatwo zostać być "lubianym"...

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

"Jestem w Maskaradzie naprawdę często" - codziennie od 8 do 16?

...no właśnie, jak to z tymi rabatami..?:)

Najwidoczniej idzie, nie wiem co ta Pani z tego ma że w dniu np -10% daje -50%, ale nie wnikam. Ja zadowolona jestem.
Często, czyli codzień jeśli mam czas, jeśli nie to co drugi dzień.

Serio..?
Fajnie masz :)

Jola a Ty nie chcesz zrobić tej pani oślej przysługi.Przecież ona u kogoś pracuje i właściciel może mieć do niej pretensje o takie "promocje".

Widać _jola87_ że świnie tu podkładasz dziewczynie żeby miała przesrane w robocie , jednak ludzka zawiść nie ma granic, jakby ci dawała takie rabaty to byś morde stuliła i cicho siedziała a tu wyrażnie widać że chcesz kogos udupić a twoje zadowolenie wynika z tego iż chyba utrudniasz komuś życie bo każdy wie jak jest teraz z pracą i każdy być może cieszy się że wogóle ma pracę.

Przepraszam czytelników forum za zwroty Ci Ty pisane małą literą ale takie kanalie nie zasługuja na zwracanie sie w ich osobie z dużej litery ...

ps: chamstwo zawsze wraca pamiętaj jola ;]

Witam mam pytanie doszły mnie słuchy że maskarade zamykaja to prawda ?czy tylko plotka ???

prawda

No i dobrze, jest w Łomży kilka używaków wartych uwagi, ale (masakra) Maskarada do nich nie należy.. Drogo!

never give up!

za mało klientów czylokal drogi??

Pewnie lokal drogi bo klientow to zawsze było z cenami rzeczywiscie lekka przesada .a tak na marginesie czy był ktos w tym nowym na sikorskiego ?

Dziewczyny, gdzie warto się przejść w poszukiwaniu ciuszków dziecięcych?
W Maskaradzie jest tego mało i ceny są nieciekawe.
Nad Kontaktami kiedyś można było znaleźć sporo fajnych ciuszków, obecnie jest tam nieciekawie.
Na Piłsudskiego (przy rondzie, w tym budynku co spożywczak) wybór bardzo fajny, ciuszki markowe jednak ceny dla mnie bardzo szokujące.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Do MiYu
Ja tez poszukuje ciuszków dzieciecych i tez nigdzie nic nie ma ciekawego .Kiedys jeszcze mozna było cos kupic na wyszyńskiego lub w szmizjerce ale teraz to dosłownie sam badziew kilka razy trafiłam cos w defektach ale ostatnio tez braki :) Byłam nawet w tym nowym po meblach moze tam i tanio ale za taka jakosc to nic dziwnego

:)

Witam

Bo tak naprawdę w Łomży używaków jest dużo ale w żadnym nie ma nic konkretnego, w Maskaradzie owszem ceny były wysokie ale w dniu dostawy można było kupić coś fajnego.

A czy ktoś wie co jest w używaku na dworcu ? czy warto tam iść ? i kiedy jest dostawa ?

Mowa o tym w piwnicy ? Jeśli tak to szkoda czasu tam sa ciuchy z naszych kontenerów sama sobie dopowiedz reszte.

Kilka ciuszków kupiłam synkowi w Lejdis. Jednak co mi się tam nie podoba, to to, że towar dokładają od wtorku do piątku, więc codziennie trzeba tam chodzić, żeby coś upolować.

Tylko*prawda dzięki za odpowiedź :), to tak jak pisałam jest niby dużo sklepów ale żeby coś kupić konkretnego w dobrej cenie to niestety ale nie ma nic :( .
Jest jeszcze na dwornej Szmizjerka ale nie wiem co tam jest a Wy ?

Do Szmizjerki kiedyś zaglądałam czasami mozna było cos znależć ale trzeba było byc na otwarciu z czasem towar był coraz gorszy i tak zostało a co jest najsmieszniejsze to trzeba isc stac w kolejce bo kto pierwszy to wiadomo lepszy:) A towar który jest a naszej szmizjerce jest tym który juz został przebrany w sklepach w Warszawie wiec jak moze byc cos fajnego .
A jest tak bo siostra sasiadki pracuje w szmizjere w Warszawie .:) :)

dla dorosłych w Maskaradzie jeszcze szło coś znaleźć ale dziecięce to i kiepski wybór i ceny powalają. W sumie na wyprzedażach w HM C&A czy SMYKU można kupić ubranka dziecięce w cenie tych które są w łomżyńskich używakach.

a co sądzicie o tym z odzieżą angielską tam obok maskarady - przy orange w piwnicy? ja tam nigdy nic nie znalazłam a z tego co słyszałam to tam kolejki już godzinę przed otwarciem się ustawiają, szok! obok maskarady wejście od legionów jest jeszcze "tani armani" na piętrze ale do taniości to mu bardzo daleko (bo jak dla mnie sukienka za 50zł to jakaś porażka!!) i obok niego kiedyś był z samymi dziecięcymi ale ceny też były dość wygórowane - za bluzeczkę dziecięcą w dobrym stanie trzeba było 12zł zapłacić a tego typu w 5-10-15 były po 14.99 nówki

''Tani Armani " to tylko tani z nazwy :) Ten obok z dzieciecymi tez nie zaciekawy A co do tego sklepu pod Orange To rzeczywiscie kolejki mnie powalały wiec przestałam chodzic bo wpadała garstka i zabierała wszystko.Ale słyszałam ze cos tam sie zmieniło i wszystko jest pomieszane

W tym pod orange są fajne rzeczy ale trza wybierac bo sa dziury.Ja 3-letnią córke tam ubieram i mam ciuchów na dwa lata do przodu i chodze gdy jest 10zł za kilo czyli w środy i soboty.Po dostawie dla mnie za drogo. Wiadomo raz sie kupi fajnych 5 ciuchów a raz jeden. Co mi sie nie podoba,układy wchodza panie które maja juz kosze wybranych rzeczy od ekspendientek po znajomości(kobietki tam pracujące róbcie to dyskretnie poza godzinami otwarcia bo tak to odstraszacie klientów)

Ja zagladam w dostawe i ostatnio nic nie moge trafic a nie mowa juz ostatniego dnia :)
DO pyzka
jezeli bylas swiadkiem takiego zajscia moze trzeba bylo zwrocic uwage paniom pracujacym lub zwrocic sie do wlasciciela.Byc moze nie wie nic o takich praktykach Ja bym tak zrobila

Ja też wiem że tam są ustawki na te kosze... Panie które wchodzą pierwsze albo maja nawybierane już albo wiedzą co gdzie jest ...

jest jeszcze na Małachowskiego dziecięcy używak, w większości są tam ubranka dla maluchów. puki moi chłopcy byli mali to tam im większość ubrań kupowałam.

soul, możesz napisać w którym miejscu dokładniej znajduje się ten używak?

w używakach co tydzień jest nowa dostawa raz znajdziesz fajne ciuszki a raz nic

Czy może ktoś polecić jakiś używaczek w tym mieście ???

MiYu na Małachowskiego jest taki budynek z mnóstwem sklepów na 2 poziomach, solarium coś z bielizną i w tym własnie ciągu co jest ten bieliźniany to jest dziecięcy

Juz Maskarada zlikwidowana

lomzyniaak co ty piszesz, serio..? Dziś przechodziłam tamtedy ale nie zaszłam, dawno tam nie byłam...serio już nie ma maskarady..???

Serio serio. Tez dzisiaj zaszlam. Pisze, ze sklep nieczynny, w srodku tylko puste wieszaki.

zlikwidowana czy jednak gdzieś się przenieśli?

Chyba zlikwidowana, bo nie pisze nic o przeniesieniu.

Niestety a może stety już wkrótce wszystkie używaki pójdą do lamusa jak miało to miejsce na zachodzie a w ich miejsce powstaną Outelty gdzie nową markową rzecz mozna kupić w promocji taniej jak używaną w używaku. Moim zdaniem jest tego w Łomży za dużo i tak naprawdę nikt nie zarabia tylko się utrzymuje.

Dokładnie joanna123 masz rację, pełno wszystkiego a tak naprawdę kupić coś to nie ma nic! ktoś pójdzie kupi pare szmatek tego co nie sprzedało się gdzieś tam i wielki sukces.
Na początku Maskarada była super, a 4plus tylko na początku w miarę a potem już nie Maskarada a masakra ... szkoda :(

Czekam na jakiś naprawdę super używak w tym mieście gdzie naprawdę będą perełki i ceny przystępne .

W tym mieście z tego co widzę i chodzę to są dwa sklepy które naprawdę sprzedają i mają dobry towar to Wzorcownia i Wieszak oczywiście nie ujmując sklepom sieciówkom w Venedzie.

No Wieszak to prawdziwa rewelacja i towar , i ceny.

von chrupka

a gdzie jest sklep wieszak?

eee

Koło szkoły nr 7 na I pietrze nie da się tego nie zobaczyć bo na szybach mają duże szyldy z logiem. Właśnie wróciłam i muszę powiedzieć że ludzi full może dlatego że po 15.00.

Wzorcownia jest super?? dla mniekupowanie często dziurawych/pozaciąganych czy inaczej uszkodzonych ciuchów za taką cenę to jakieś nieporozumienie. Spokojnie w podobnych cenach tyle że na przecenie można kupić NOWE i pełnowartościowe ubrania w galerii czy w venedzie czy w białym

i już po Maskaradzie.... teraz czas na następne syf szmateksy.... że wam nie wstyd chodzić w gównie po brudasach.... feeeeeeeeeee

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org