Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezent |
Elo siema, macie możne jakieś pomysły co można by było kupić dziewczynie na imieniny ;) Sypać propozycjami, i nie pisać, że to ja powinienem najlepiej wiedzie. Może ktoś ma jakiś fajny pomysł. Myślałem nad jakimś naszyjnikiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezent |
Moge narysowac/namalowac portret lub cos w tym guscie :) Pisz na mail-a - Kx24d@wp.pl
|
|
Fajny prezentem może okazać się jakies wasze wspólne zdjęcie oprawione ladnie w ramkę i do teo jakieś p. perfumki i czekoladki (jak lubi). Wydaje mi sie że prezent praktyczny i romantyczny :)
|
|
Zamów jej striptizera
|
|
kup jej wibrator aa
|
|
Proponuje wyhaftować poduszkę z dedykacją i imieniem . Ładny ręcznik z imieniem. Prezent praktyczny i na lata.
|
|
Kiedyś mój brat swojej dziewczynie dał w prezencie właśnie portret i pamiętam że ten prezent bardzo jej się spodobał.Teraz są małżeństwem a jej portret wisi u nich w domu w salonie.
|
|
muszę szczerze powiedzenie, że podobają mi się wasze pomysły o tych portretach i zdjęciach :D, ale czekam na więcej propozycji
|
|
można gdzieś w Łomży zrobić taka poduszkę z imieniem, dedykacją? bo sam jednak nie będę tego czynił ;D
|
|
Zajrzyj na www.jubilerpieciak.pl a może znajdziesz coś dla Twojej dziewczyny
|
|
Poduszkę można wyhaftować na Ks.Anny przy stokrotce (usługi krawiecko hafciarskie) 604 370 743
|
|
łańcuszek z jej imieniem...ja taki od chłopaka dostałam to mi się tak nieźle spodobał ;d
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |