Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polerowanie Felg ALU |
Gdzie w Łomży lub jej okolicach można wypolerować felgi aluminiowe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polerowanie Felg ALU |
to dobre pytanie bo tez chce to zrobic
|
|
Najlepiej samemu to zrobić... wystarczy trochę czasu.. papieru ściernego, pasty polerskiej i łogieńń :P ;)
|
|
chleb też można samemu upiec a można za niego zapłacić :)
|
|
http://lmgtfy.com/?q=polerowanie+felg+aluminiowych _________________________________________________________
|
|
Autor: *X*X* (---.elomza.pl) Data: 14-02-11 22:28 Najlepiej samemu to zrobić... wystarczy trochę czasu.. papieru ściernego, pasty polerskiej i łogieńń :P No tak ale nie każdemu wyjdzie tak jak powinno... _________________________________________________________
|
|
Nie mam na to czasu, dlatego szukam zakładu. Co gdzie i za ile?
|
|
Czy wogole sa takie uslugi jak polerka alu?Slyszalem ze sie myje felgi i nic poza tym. PL
|
|
polerowanie jaj jest super
|
|
wstaw fote albo na pw podeślij może się podejmę
|
|
a sexoholik pierw chyba musisz ostro 80 przyatkować com?
|
|
Panowie ja w przyszłym tygodniu kończę maszynę do polerowania więc będę się tym zajmował jeśli będzie ktoś chciał to pisać.
|
|
ja chce :)
|
|
a powiedz czy bedziesz może piaskowal felgi??? moje są trochę zajechane i przydałby się nowy lakier...
|
|
Kuswa mac w Matwicy piaskują i malują proszkowa a kolega robi maszynke do polerki rantow
|
|
Pracuś podeślij jak możesz foto maszynki i efekty swej pracy to cie, polecę paru ziomkom
|
|
gdzie w Mątwicy? Masz kontakt?
|
|
Usługi piaskowania (piaskowanie), felgi samochodowe, bramy, konstrukcie stalowe, części samochodowe, rolnicze. Lakierowanie felg. telefon: 510447323 e-mail: dmatejkowski@gmail.com ogłoszenie dodane 2010-07-01
|
|
Nazwa firmy: GOMET KAROL GONTARSKI Adres: wieś Mątwica 46 18-414 Nowogród gm. Nowogród pow. Łomża miasto woj. podlaskie Telefon: 86 212 60 60
|
|
dzięki
|
|
dzwonił ktoś już?
|
|
powiem tak że efekt pracy pokaże pod koniec tygodnia ale jak zrobiłem maszynkę nie zdradzę :D Piaskować nie będę bo aluminium nie radzę,ziarenka wbijają się w felgę i robią dość duże wżery piaskowanie nadaje się do twardszych metali lecz aluminium sie szkielkuje. Na razie tylko będę polerował zobaczymy jak będzie się kręciło to z czasem kupie TIG+a do spawania aluminium.
|
|
Autor: Pracuś (---.adsl.inetia.pl) Data: 15-03-11 15:29 powiem tak że efekt pracy pokaże pod koniec tygodnia ale jak zrobiłem maszynkę nie zdradzę :D Piaskować nie będę bo aluminium nie radzę,ziarenka wbijają się w felgę i robią dość duże wżery piaskowanie nadaje się do twardszych metali lecz aluminium sie szkielkuje. Na razie tylko będę polerował zobaczymy jak będzie się kręciło to z czasem kupie TIG+a do spawania aluminium
|
|
To jak - polerujesz felgi ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |