Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Restauracja Apollo GDZIE? |
Witam, Tak jak w temacie gdzie znajduje sie obecnie restauracja Apollo w Łomży? Biegam po internecie i różne podawane są namiary. Dziekuje Liliana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Restauracja Apollo GDZIE? |
Masakra ...
|
|
a jest coś takiego?
|
|
Jak są w niej KEBABY to ja będe wiedział gdzie jest:)
|
|
ja po analizie materiału z google podejrzewam, że chodzi o nowo otwarty lokal w pływalni nr 2 przy Wyszyńskiego. Jak tam jest? Nie wiem, może warto odwiedzić przy okazji wizyty na pływalni. Niżej macie link na ten temat: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=26260 ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Niby jest ta restauracja przy stokrotce ;/ lomza niby taka mala a zakamarków w niej od cholerci :) Liliana
|
|
|
to kawiarnia w galeri stokrotka. a co na rozmowę się wybierasz o pracę?
|
|
tak, z łomży nie jestem - akurat ta restauracja jest dość nie konkretnie przedstawiana na googlach więc dla pewności zapytałam tutaj. Do "wolny niewolnik" miej troche taktu i pomyśl nim coś napiszesz Liliana
|
|
ja również :)
|
|
milo :) bedzie z kim porozmawiać :) czyli jak w stokrotce to chyba trafie Dziękuję Liliana
|
|
Czy posiadacie swoją ulubioną restaurację? Osobiście chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę mojej ulubionej restauracji American House - restauracja na Ursynowie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |