Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy |
Witam. Jestem ciekawy opinii ludzi, ktorzy robili niedawno prawo jazdy na temat różnych ośrodków szkoleniowych. Ktory najlepiej przygotuje mnie do egzaminu i w jakiej cenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy |
raczej mało kto ma porównanie różnych ośrodków, każdy kto zdał za pierwszym razem będzie chwalił \"swój\" i nie będzie miał pojęcia o innych :-)
|
|
Słuszna uwaga!
|
|
Tak, z wyjątkiem właścicieli i osób, które między egzaminami błądziły od jednego do drugiego, ale takich nie powinieneś się słuchać. Wybierz najbliższy swojemu miejscu zamieszkania, albo najładniejszy z zewnątrz, albo najbrzydszy, albo ten, w którym ktoś się do Ciebie uśmiechnie, albo zrób losowanie...
|
|
Do wyboru w całej POLSCE http://www.superprawojazdy.pl/podlaskie/szkoly-jazdy.htm
|
|
a ja polece Andrzeja Lesiaka.
|
|
witam ja polecam OSK Bocian nad marketem Mila. Ja uczyłem sie na prawko w tamtym roku i jestem zadowolony. U niego jest miła atmosfera. http://osk-bocian.pl/cennik-kursow-prawa-jazdy/ Ziomek
|
|
Ja polecam ośrodek u Andrzeja Lesiaka. Świetne podejście.
|
|
Ja uważam tak samo jak Rondo dodatkowo można spojrzeć na cenę :-). A tak od siebie polecę Ci Adama Sobiecha na ul.Wiejskiej.
|
|
Czy polecacie OSK Ferenc? A może Kamiński?
|
|
Ja robię u Ferenca i jest GIt :) ludzie mili i widać, że zależy im na tym aby dana osoba zdała no ale żeby zdać trzeba też wymagać od siebie nie tylko od instruktora :)
|
|
Decydując się na współprace ze specjalistami w danej branży zawsze uzyskacie najlepsze możliwe rezultaty. Jeżeli szukacie sprawdzonego ośrodka szkolenia kierowcy, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę OSK PROGRESS - szkoła jazdy częstochowa .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |