Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - Gdańsk - Gdańsk - Łomża |
Posiadam dwa wolne miejsca do Gdańska i z Gdańska 7.7.2013. Więcej informacji pod numerem 600 926 849
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - Gdańsk - Gdańsk - Łomża |
Napisz wiecej ! Wyjazd i powrót tego samego dnia ?
|
|
wyjeżdzam okolo godziny 10 i wracam tego samego dnia okolo 17-18
|
|
Wstępnie piszemy się !!! Na lody na Starowce starczy czasu ! Zdzwonimy się ok, środy ! Mamy nadzieje ,że jedziesz sam ! i jesteś dobry ..... kierowca oczywiście !
|
|
nie jadę sam. więcej informacji jak już pisałem mogę podać pod numerem powyżej. Kaminski-Foto www.kaminski-foto.pl
|
|
to po cholerę oglaszasz się ? Szukasz obniżki kosztów - to jedz autobusem ! chcesz przygody to na tirowki 1 chcesz bawić sie i wziąść na swoja odpowiedzialnośc czyjeś życie - za glupie pare zl ! nie wiem !!Podzxiwiam takich ludzi szukajacych , a i zarazem chętnych !!!
|
|
Nie zwrociłam uwagi na autora ! to wsza mac - czy kaminski to jedno ?
|
|
Jaka elokwencja :) Wiec proponuję zrobić Tobie 7 godzinną wycieczkę autobusem. Pozdrawiam i życzę miłej podróży :)
|
|
Nie sam ... może sesja foto ? nie ten portal !!! ale fajnie ,ze przedstawileś się i pod. nr , tel - może skorzystam lub polecę !!
|
|
oky! pewnie widoki będa przyjemniejsze ? 5 a 7 nie robi rożnicy ale przecięż nie o to chodzi !Jadę i wiem , że dojadę , a nie oddam sie na łaskę amatora z ogłoszenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |