Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mux-3 w Łomży od poniedziałku? |
Wyczytałem, że w poniedziałek wyłączą analoga i w jego miejsce wskoczy mux-3. Czy ktoś się orientuje czy to prawda?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mux-3 w Łomży od poniedziałku? |
Różnie mówią, ale ponoć 17 czerwca nastąpi wyłączenie analogowej tv. W każdym razie warto się zaopatrzyć w dvb-t, bardzo fajnie wszystko działa:) i więcej kanałów jest:). ~ każdy dzień jest wyjątkowy, bo jesteś Ty...
|
|
No właśnie czytałem, że wyłączają analoga i w to miejsce wejdzie mux 3. Będzie napewno nadawany z Białegostoku z Krynic o mocy 100 kW, więc na antenach siatkowych będzie można pewnie odbierać. Tylko ciekawe kiedy w Łomży z Szosy Zambrowskiej puszczą, żeby można było na antenie pokojowej odebrać sygnał.
|
|
Na pewno nie bedzie teli cyfrowej od poniedzialku. Macie deko orientacji mapy ze Lomza sie jeszcze nie zalapie. Takie dziury to na koncu.Juz predzej Koziki.
|
|
Potwierdzam Mux-3 w poniedziałek ruszy z Krynic
|
|
MUX 3 zostanie włączone 17 czerwca br. wraz z wył. naz. tv. analogowej. w skład MUX-3 wchodzi TVP2 HD zamiast TVP 2 oraz dochodzą TVP POLONIA,TVP KULTURA, TVP HISTORIA. Wszystkie nadajniki w naszym regionie zaczną wtedy nadawanie tego multiplexu. Trzeba będzie przeskanować. :)
|
|
I jak odbiera ktoś MUX 3 z Białego? .
|
|
Ja nie odbieram :(
|
|
No niestety miasto po raz kolejny się nie popisało i na tą chwilę nie doświetliło muxa 3. Odbiór jest możliwy jedynie z dobrej anteny siatkowej lub kierunkowej.
|
|
Mux 3 dostępny już w Łomży. .
|
|
.. a ja słyszałem, że na mukstszy będzie nadawane same erotyki .... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
M a s a k r a ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Transponder, wybaczysz mi ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |