czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyniki na stanowisko w ratuszu

Jak czytamy na stronie urzedu miasta została wybrana osoba na stanowisko podinspektora w referacie ochrony srodowiska...... ktora nie ma bladego pojecia o gospodarowaniu odpadami.....

Jak czytamy w uzasadnieniu: Ukończyła Wyższą Szkołę Administracji Publicznej w Białymstoku na kierunku stosunki międzynarodowe w zakresie polityki regionalnej uzyskując tytuł licencjata oraz Uniwersytet w Białymstoku na kierunku zarządzanie uzyskując tytuł magistra. Ponadto ukończyła Studia Podyplomowe na Uniwersytecie w Białymstoku w zakresie zamówień publicznych. Posiada doświadczenie zawodowe, w tym w administracji samorządowej. Ukończyła szereg szkoleń między innymi z zakresu: „Profesjonalna Sekretarka - Asystentka”,

Co piernik do wiatraka..... Z moich informacji wynika ze jako tamtejsza stażystka odbyła naciagany kurs: Procedury wymiaru opłaty śmieciowej, wydawanie decyzji w sprawach opłaty śmieciowej. I pod okiem pani naczelnik Plony zostala wybrana na te wlasnie stanowisko.....

Wiec dlaczego została przyjeta stażystka???

czytamy dalej: Uzyskała największą ilość punktów z przeprowadzonego testu kwalifikacyjnego oraz rozmowy kwalifikacyjnej. Posiada wiedzę i umiejętności niezbędne do wykonywania pracy na powyższym stanowisku.

Najwieksza ilosc punktow z testu którego wybaczcie mi słowa ale po stosunkac miedzynarodowych tłomok nie mógłby zdać
wiec podejrzewam ze pani plona podala jej pytania.....

Co do samego testu ktory byl przygotowany prez pracownikow ratusza można było znaleść błedy.... typu MPKGiM znajduje sie na poznanskiej.... no szok.

Wiem ze może sie czepiam bo np nie mnie wybrali i takie tam ale naprawde konczac studia ochrony srodowiska majac doswiadzenie w tej branzy "pokonuje" mnie osoba po stosunkach miedzynarodowych....

A obstawiam ze napewno była stażystka nie zna terminu np "rekultywacja"
bez wczesniejszego wpisania w google.

Z tego miejsca pozdrawiam Pana Prezydenta oraz pania Plone ktora nie wiem czemu jest tam naczelnikiem choc u niej z wiedza w tym temacie kiepsko.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyniki na stanowisko w ratuszu

A gdzie skończyłaś tę Ochronę Środowiska?

Re: Fajni faceci.

Lipa nie ???

By sie chcialo ale wiedzy i umiejetnosci za malo :)

powoli wychodzi wartosc lomzynskich uczelni :)

w rodzinnym biznesie moze to i wystarczy .

Lordwu- a ta pani co wygrała to z jakiej opcji politycznej ? :)

haha zale wylewa.. Widac sa lepsi niz Ty i to bez ukonczonej os. Odpady to nie wszystko na tym stanowisku. Potrzeba umiejetnego zarzadzania, znajomosci dzialania struktur urzedowych, ekonomi. Widac test u ciebie to wykluczyl.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org