Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ NA DARMOWE BONY1500 ZŁ DO RÓŻNYCH SKLEPÓW |
Wczoraj około 22 przeglądałam internet i wyskoczyła strona firmy CCC i napis, że wygrałam bon o wartości 1500 zł. Nie podejrzewałam oszustwa, bo napis pojawił się na oryginalnej stronie tej firmy. Proszono o wpisanie numeru telefonu, na który przyjdzie PIN, tak zrobiłam, potem PIN kazano wpisać na stronie, następnie przyszedł kolejny PIN, który trzeba było tym razem wysłać sms. Na szczęście mam zwyczaj czytania regulaminu a tego nigdzie nie było wyszłam szybko ze strony i poszukałam w necie hasła MobileNobo co to jest i znalazłam artykuł http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/899205,wyludzaja-na-bony-biedronki,id,t.html?cookie=1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ NA DARMOWE BONY1500 ZŁ DO RÓŻNYCH SKLEPÓW |
Wszędzie oszustwa i naciąganie... np w radiu rmf maxxx wystarczy wysłac JEDNEGO SMSA zeby wziąć udział w konkursie i wygrać kasę... JEDNEGO SMSA!!! Nie prawda - wysłałam jednego, potem było jakieś tam zapytanie więc trzeba było kolejnego i tak wielokrotnie aż se powiedziałam : dość k**wa, znów dałam się nabrać..! Nie słuchajcie naciągania.. A teraz co nie raz przychodzi sms : wyślij swoje imię a wygrasz ileś tam zł...koszmar co za oszustwo...
|
|
nie ma nic za darmo niedajcie się naciągać na takie reklamy i jeszcze 1500 no co ty kobieto taka naiwna sport to zdrowie
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |