Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
urodziny dziecka |
bardzo proszę o pomoc gdzie w łomzy można zorganizować urodziny dla dziecka. nie chce organizować w domu tylko w jakimś miejscu gdzie dzieci by miały jakieś zajęcie bo bedzie trochę dzieci a w domu zawsze się nudzą, bardzo dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: urodziny dziecka |
McDonald's ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
Niestety McDonald nie ma już sali dla dzieci jakby ktoś nie zauważył :) A w jakim wieku jest dziecko?
|
|
urwisek na księżnej anny , biorą 6zł od osoby za godzinę
|
|
Tęcza 4 zł za dziecko. (Jest bardzo fajnie), Adulek, i Urwisek. Zależy w jakim wieku masz dziecko. Można zrobić w Kisielnicy ( z jazdą konną albo kuligiem) ale to dla dzieci 7-8 lat i więcej.
|
|
No sale zabaw to zdecydowanie najlepszy pomysł, tyle, że nie wiemy do tej pory ile lat ma dziecko :P
|
|
Polecam Tecze na ul.Polowej jeśli dziecko ma wiecej niż trzy latka jest tam dużo atrakcji dla maluchów ja osobiście byłam zadowolona tam biorą 5zł.od dziecka za godzine Aga
|
|
Polecam URWISKA na KS.Anny
|
|
Tęcza jest dla malutkich dzieci,tylko piłeczki i nic więcej,w Adulku jest super,bratanek co raz ma tam urodzinki
|
|
dziecko będzie miało 6 lat i chce zaprosić parę koleżanek z przedszkola a pora to maj
|
|
na zjezdzie, nie pamietam dokladnie nazwy.jadac z lomzy polewej stronie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
to nie wesele, rezerwacji możesz zapewne dokonać tydzień przed urodzinami zwłaszcza, że taka impreza z reguły trwa 2 godziny a nie cały dzień
|
|
wiatam Polecam tęcze, ciepło, miło i przyjemnie, oczywiscie opieka na dziećmi superr, pozdrwiam włascicielkę, która potafi ogarnąc rozbrykane maluchy.Cena przytepna i rodzice mają miejsce a wypicie kawy w przeciwienstwie do Urwiska. Ja i przedewszystkim moja córcia w sobote byłyśmy zadowolone, goscie zresztą też.
|
|
Ja również szczerze polecam TĘCZĘ na ul.Polowej. W zeszłym roku organizowaliśmy tam 4 urodziny córeczki, były dzieci starsze od niej i też miały dużo radości. W tym roku urodzinki zrobiliśmy w Uriwsku na Ks.Anny, ale nie polecam, pomimo iż jest tam bajecznie kolorowo, atmosfera nie jest zbyt miła i czas na urodziny 2godziny, o czym dowiedzoieliśmy się po niecałych dwóch godzinach zabawy, jak zaczęły przychodzic inne dzieci. W Tęczy czas nie jest ograniczony, jest miejsce również dla rodziców.
|
|
A ja troche zbocze z tematu,ale co tam:)U mojego dziecka w przedszkolu Panie odradzaja zapraszania "kilku"kolezanek z przedszkola.Powod:tym kolezankom,ktore nie zostana zaproszone bedzie przykro...Bo dzieci po takich urodzinach dziela sie ze wszystkimi dziecmi przezyciami.I dlatego podoba mi sie to,ze w tym przedszkolu,do ktorego chodzi moja córeczka,wystarcza cukierki dla wszystkich dzieci.A na urodziny zapraszamy dzieci z blizszej i dalszej rodziny.Tak jest sprawiedliwie moim zdaniem.
|
|
Gdybyście chcieli się Państwo wybrać do Białegostoku na organizację urodzin dla dzieci to polecam organizację urodzin dla dziecka w formie gry w paintball w Dzikich lub przejść parku linowego w Fastach. Bardzo fajna zabawa dla dzieciaków. Pozdrawiam, Janek
|
|
ja proponuje poligon kolo Krakowa do dyspozycji waszej 4 czolgi i 2 t amunicji bez instruktora wszystko wasze i strzela gdzie chce
|
|
ja proponuje poligon kolo Krakowa do dyspozycji waszej 4 czolgi i 2 t amunicji bez instruktora wszystko wasze i strzela gdzie chce
|
|
W kinie można zorganizować, będę najbliższe dziecku tam organizować. Zadzwoń zapytaj o szczegóły. Pozdrawiam
|
|
Rzeczywiście, może warto o tym pomyśleć.
|
|
|
- tort - kolacja gofry każde dziecko przygotowało swój gofr ( dodatki ) - podziękowania dla dzieci ( rakieta zrobiona z kubeczka papierowego a w środku drobiazgi z action) - na dwóch dużych kartkach narysowane były kształty i dopasowanie rzeczy do kształtów - w razie wu miałam ciuciu babkę, Simon mówi https://legio24.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/124643_5-sposobow-jak-zachecic-dzieci-do-ruchu.html Czasami warto jest również zorganizować urodziny w sali zabaw ;) Szczególnie jeśli chcielibyśmy zachęcić dziecko do ruchu.
|
|
Teraz są popularne urodziny na sali zabaw. Baseny z piłeczkami, zjeżdżalnie, trampoliny to raj dla dzieci, ale piekło dla rodziców. Jednak czego się nie robi dla swojego malucha?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |