środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dermatolog

Pilnie potrzebuję dobrego specjalisty dermatologa?może ma ktoś namiary ?z góry dziękuję

:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dermatolog

co dwa tygodnie z bialegostoku przyjezdza doktor Kaminska, swietna specjalistka. Polecam przyjmuje na kazanskiej w tej przychodni. nr tel.605302930

Właśnie wracam od dermatologa. Przyjmuje prywatnie na małachowskiego 8. Nazywa się Klepacki. Jest świetny. Pokazałam mu zmianę skórną z którą mam problem. Odrazu wiedział jaka to choroba. Wszystko mi powiedział, wypisał lek. Widać że za się na rzeczy. Bierze 70zł za wizytę ale polecam!

ja też polecam dr Klepackiego!!!

Ile się czeka na wizytę na wizytę u Klepackiego?

dzieki za info

:)

Dr. Mierzejewska przyjmuje na fundusz, jest dobra w tym co robi. Po co płacić prywatnie?

Ja do Klepackiego dzwoniłam w tym tygodniu chyba we wtorek a dziś już mnie przyjął. Naprawdę polecam go! A Mierzejewska dla mnie sie nie nadaje. Nigdy nie umiała stwierdzić co mi jest i leki tez do niczego sie nie nadawały.

tez chodzilam do Mierzejewskiej i nic nie pomoglo, nie zna sie na niczym. A rowniez slyszalam ze Klepacki jest dobry

Nie polecam pani Mierzejewskiej. Kobieta tylko spojrzy, przepisze drogie leki i prosi następnego pacjenta. Bez żadnych badań stwierdziła u mnie łupież brunatny i wypisała mi leki na ponad 100zł, które nie pomogły w najmniejszym stopniu. Również słyszałam o doktor Kamińskiej, podobno świetny specjalista.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org