Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dermatolog |
Pilnie potrzebuję dobrego specjalisty dermatologa?może ma ktoś namiary ?z góry dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dermatolog |
co dwa tygodnie z bialegostoku przyjezdza doktor Kaminska, swietna specjalistka. Polecam przyjmuje na kazanskiej w tej przychodni. nr tel.605302930
|
|
Właśnie wracam od dermatologa. Przyjmuje prywatnie na małachowskiego 8. Nazywa się Klepacki. Jest świetny. Pokazałam mu zmianę skórną z którą mam problem. Odrazu wiedział jaka to choroba. Wszystko mi powiedział, wypisał lek. Widać że za się na rzeczy. Bierze 70zł za wizytę ale polecam!
|
|
ja też polecam dr Klepackiego!!!
|
|
Ile się czeka na wizytę na wizytę u Klepackiego?
|
|
dzieki za info :)
|
|
Dr. Mierzejewska przyjmuje na fundusz, jest dobra w tym co robi. Po co płacić prywatnie?
|
|
Ja do Klepackiego dzwoniłam w tym tygodniu chyba we wtorek a dziś już mnie przyjął. Naprawdę polecam go! A Mierzejewska dla mnie sie nie nadaje. Nigdy nie umiała stwierdzić co mi jest i leki tez do niczego sie nie nadawały.
|
|
tez chodzilam do Mierzejewskiej i nic nie pomoglo, nie zna sie na niczym. A rowniez slyszalam ze Klepacki jest dobry
|
|
Nie polecam pani Mierzejewskiej. Kobieta tylko spojrzy, przepisze drogie leki i prosi następnego pacjenta. Bez żadnych badań stwierdziła u mnie łupież brunatny i wypisała mi leki na ponad 100zł, które nie pomogły w najmniejszym stopniu. Również słyszałam o doktor Kamińskiej, podobno świetny specjalista.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |