czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
muszla

wybrałem się dziś na spacer na muszle.jakież było moje zdziwienie,gdy oczom moim ukazał się gąszcz niekoszonych trawników.czy ktoś zarządza tym terenem?toć przy polonezie to po pas krzaki,a cała muszla też zarośnięta jak łono zakonnicy.to zgroza!

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: muszla

Przeszkadza Ci to ?

Łomża przecież przechodzi kryzys. Nie ma płacy nie ma pracy . pzdr

:)

Przynajmniej gdzie jest zkitrać browca przed Policjantami gorzej jak Panna się skołuję to będzie zielona:))))

tak se myślę,że przy posesjach karają mandatami jak chodnik nie sprzątnięty,trawnik nie wykoszony,a tu teren miasta i ...

A kto będzie na państwowce walił za brutto 8 zyla dziadek co ma rodzinne:))) a komuna umarła i za te rzeczy odpowiada zarządca drogi/ chodnika:)))) W czynie społecznym to można pracować za karę wymierzaną przez sąd:))))

zły przykład daje miasto...od kogoś wymagają,ale to samo ich już nie obowiązuje.jak ktoś impreze tam robi,lub taka karuzela się rozstawi to kase jest komu zwinąć,ale zadbać o teren nie ma komu.

łomżing na trawingu ;P

Bo to jest teren do Leżingu po Łomżingu :):)

zara zara, takie bezrobocie podobno?

To chłopo- robotników z pod łomżyńskich miejscowości brać. Co zasiłek mają wyłudzać i pracę odbierać(bo na czarno Robią) to praktykę w kosie od urodzenia mają, do roboty ćwoki!!!!!

A prezio miasta niech bezrobotną rodzinkę do tych prac weźmie..... podobno praca uszlachetnia, i jak niektórzy twierdzą Czyni Wolnym !!!!

a pod mirabelke chociaz zaszedłes?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

My kobiety nie robimy swoich potrzeb pod drzewkiem, a wy panowie można spotkać .Jeszcze młody to się odwróci a starszemu to za bardzo nie przeszkadza , że ktoś nadchodzi . Przynajmniej wody spuszczać nie trzeba jaka oszczędność ha ha

bo to jest Łomżing na trawingu w chaszczingu

Leżing na Trawingu w Chaszczingu pod Mirabelingiem :)

łomżingowy melanżing

szkoda ,ze nie wiecie jak wygladala muszla ---------------to byla prawdziwa muszla i od budowy pochodzi jej nazwa.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

rozrywek na łomźingu też nie brak. Wesołe miasteczko zawitało :)

pastwing bez krowingu :D

gimnazjing bez rozumingu.
rzepicha
ja wiem jak wyglądała i jak powinna wyglądać...;)

trawa to pasa niezła reklama miasta

Powinno to wyglądać tak:
ludzi wjeżdzających do miasta powinni witać wystające z trawy postacie władz to by było coś trawa do uszu ja pier....e

POCHWAŁA DLA ZIELENI MIEJSKIEJ

Mietek jako ogrodowy krasnal?-niezłe
a tak poważnie,to włodarze lubieją przyrodę:jesteśmy KRAINĄ BIEDRONEK,może stąd te wysokie trawy,tam właśnie mnożą sie BIEDRONKI

no tak kolejna biedronka ma się otwierać

to naprawdę kraina BIEDRONEK i kościołów

Jest wilgotno i ciepło to rośnie. Jak komuś nie odpowiada to proszę sobie skosić.

rusz czachą co mamy za miesiąc CZERWIEC od początku wiosny muszla nie była koszona więc jak władza nie umie sobie z tym poradzić to niech zatrudni rolników a najlepiej jakiegoś bace co by swoje kozy i owce wygonił na łomżingową hale

nie dotyczy
jak mi Przeszkadzasz to mam Cie "skosić"?od tego są przepisy i służby,zarówno co do Ciebie,jak i do tej trawy,proste.nie żyjemy(chyba) w anarchii

Czytając dopiero teraz , jako całość , dochodzę do wniosku , że nie zdajecie sobie sprawy , jaki w łomżingowcach drzemie grupowy talent - SERIO !
Każdy po ziarenku i powstał ....niezły temat na kabaret ! Uśmiałam się nieżle tuż po południu .
Dodam tylko , że sprzęt kosiarski buszuje codziennie nieopodal !
A" mamuśka" Muszla , która nas gości przez tyyyyle lat ? Zarasta zapomnieniem ?

no w końcu zaczęli kosić.musi jakaś impreza się szykuje.

Ja bylam w ostatnich dniach na muszli, ale Ciebie w.niewolniku nie widzialam tam, a mowisz, zes byl ... nie widzialam tego skaczacego pajacyka ...

" Czytając dopiero teraz , jako całość , dochodzę do wniosku , że nie zdajecie sobie sprawy , jaki w łomżingowcach drzemie grupowy talent - SERIO !
Każdy po ziarenku i powstał ....niezły temat na kabaret ! Uśmiałam się nieżle tuż po południu ."

No wlasnie! macie fantazje - trzeba przyznac, tylko w tym wszystkim mocno raza te niepotrzebne bluzgi (a jest ich tu za duzo). Chcialam klika tematow wslac koledze, ale musialabym 1/3 tekstu pogwiazdkowac ;) )

A co kolega to jakiś ksiądz?

nie widziałaś "pajacyka",bo nie jestem takowym.jak szukasz pajacyków to poczekaj,zaraz będą wakacje i pełno ich będzie.a tekstu nie ma co się wstydzić,gdyż to jest "głos społeczeństwa"i nie odpowiadasz za jeego treść.

to byla prawdziwa muszla i od budowy pochodzi jej nazwa.

tanie i skuteczne zabiegi kosmetyczne szczecin

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org