Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pikoteria |
Witam ,witam.Poznałam niedawno PIKOTERIĘ wspaniały pomysł,gratulacje,miała obsługa szczególnie ta pani blond.Byłam (tylko) na kawałeczku ostatniego spotkania w piątek ,wspaniała muzyka no nie wiem jak inni ,bo różne zdania na ten temat są ale mnie pasi,super.A w ogóle to niezłe ciacho z akordeonisty Michał,ma na imię tylko tyle wiem ,niezły...podoba mi się...ale chyba zajęty.Pozdrawiam kawiarenkę i pana też. kasia1111
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pikoteria |
A ja mam tak blisko :) Ale nigdy tego akordeonisty nie słyszę :)
|
|
Witam wspaniala kawiarenka, pyszne herbaty i bardzo mila obsluga. Bylem tam juz kilka razy i serdecznie polecam. Cichutkie miejsce na milą pogawedke :) pozdrawiam
|
|
jeden mankament to niedogotowana gryczana. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Niema jakto swojskie klimaty w lokalu POD GRUSZĄ :):)
|
|
pod grusza gryczanej nie podają Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |