Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto wynajmie klub na 1 dzień na imprezę otwartą??? |
Witam, potrzebuję lokalu na 1 dzień, najlepiej club/dyskoteka do zorganizowania najlepszej imprezy w mieście. Korzystając z okazji jak znajdę lokal zapraszam wszystkich 21+ :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto wynajmie klub na 1 dzień na imprezę otwartą??? |
Tu spróbuj :) http://www.lomza.pl/index.php?k=90 ukrecimy konkretna bibe!
|
|
ok, dzieki wielkie:) ale nie wiem czy to wynajeliby na dyskoteke? chce tez sprzedawac tam alkohol i w ogole... no i zagra dj sequence:)
|
|
widzisz w ogloszeniu jakis zakaz? co nie jest zakazane jest dozwolone :D
|
|
http://www.lomza.pl/bip/zalaczniki/prawo/110919144750.pdf zobacz że tu jest napisane że nie można robić nic wbrew dobremu imieniu Urzędu :D
|
|
skoro jechowi jak robia impreze na stadionie to moga to mysle ze ty tez bedziesz mogl zrobic. wkoncu nie dzialasz wbrew dobremu imieniu urzebu, ba ty ten urzad dotujesz :D
|
|
mogła, jeśli już chodzi o ścisłość :P no mam nadzieję że da radę na noc wynająć tą salę:P ale czy ona jest tak duża że zmieszczą się stoliki/bar i jeszcze bedzie miejsce na parkiet??? tam jest tylko ponad 100m/2
|
|
Zorganizowanie "najlepszej imprezy w mieście"... Ciekawi mnie czym ona się wyróżni od imprez organizowanych do tej pory w Łomży. Zdradzisz coś Izabelo więcej, czy tajemnica marketingowa? :) Zakładam, że dj sequence nie jest kluczem 'do sukcesu'. Co do wynajęcia lokali to w google są numery do clubów, a dużo ich tutaj nie ma więc spokojnie znajdziesz. Chyba, że masz plan wynająć bulwary, stadion, magazyn, który przerobisz na dyskotekę ;)
|
|
tak alko chcesz sprzedawać, ale pamiętaj o pozwoleniach.. Impreza otwarta to nie jakaś osiemnastka czy coś. W takim wypadku możesz spodziewać się każdej kontroli i musisz spełniać konkretne wymogi.. Tak czy inaczej życzę powodzenia :)
|
|
Zdradzę tyle, że impreza będzie do tej pory aż ludzie padną na parkiecie:P nie będzie wypraszania osób tak jak to się dzieje w połowie dyskoteki, bo właściciel zażyczył sobie zamknięcie lokalu o 3 rano... będzie dobra muzyka, alkohol, oczywiście ochrona jest przewidziana, żeby wszystko było ok :) na pewno będzie też szampan za free:D muzyka będzie na 100% extra najważniejsze to przyciągnąć samych fajnych ludzi :)
|
|
Oczywiście koncesję na 1 dzień da się załatwić, nie ma rzeczy niemożliwych :)
|
|
Jak Ci się uda, to będzie elegancko ; ) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
1. jak popadają na parkiecie to kto ich będzie wynosił? czy zostawisz ich na głowie właściciela lokalu, 2. dobra muza tzn. jaka? raczej wszystkim nie dogodzisz 3. może jakaś sala weselna, bo jest ich sporo w okolicy i nie zawsze są zajęte 4. a może namiot wynajmij i plenerówkę zrób np. na bulwarach
|
|
Gwarantujemy sprawdzenie wszelkich pozwoleń i bezpieczeństwa tej imprezy. Wydaje się nam że najlepszaiza buja trochę w obłokach. Nie pasuje Yama, Quattro? Zawsze jest jeszcze Milano. Myślisz, że zrobisz furorę dj sequencem? W Zambrowie ostatnio szału nie zrobił, raptem 50 osób się bawiło :P
|
|
Bo w Zambrowie ludzie są dziwni :D a Łomża to Łomża. A lokal to będzie już niespodzianka:) wiem że to będzie 12 września, więc serdecznie zapraszam, zresztą usłyszycie o tym w radiu :D
|
|
Nie rozumiem sprawy z bujaniem w obłokach... czy Wy myślicie że to mój sposób na zarobek?? nieee:) to jest moja fanaberia i tyle :) chcę żeby ludzie się super tu w końcu pobawili, a jak zarobię przy okazji to narzekać też nie będę:)
|
|
Ludzie bawią się tu super i bez Twojej imprezy :) Trzeba mieć tylko dobrą paczkę przyjaciół i każda impreza jest udana :D Pozdro dla wszystkich, którzy w sobotę bawili się w Yamie.
|
|
MyTuGaduGadu Gdyby nie właściciele dyskotek i ludzie którzy robią imprezy/eventy, to byś nawet i 100 osób wziął to byś guzik się pobawił :D nie dość że człowiek chce zrobić coś tu extra, to jeszcze chcesz pokazać że nie jest Ci to potrzebne, więc nie przychodź na moją imprezę jeśli jej nie potrzebujesz:) idź się bawić do yamy przy nudnym karaoke jak co czwartek :)
|
|
ale czemu dopiero we wrześniu można raz w miesiącu coś takiego zorganizować a nie raz w roku pomysł dobry ale lokal musi być bardzo duży sport to zdrowie
|
|
coś w stylu sali weselnej to dobry pomysł:) ale ciekawe ile sobie właściciele zażyczą za sam wynajem. najlepszaiza1 życzę powodzenia w poszukiwaniach i organizacji :)
|
|
Extra? :D Proszę Cię, dziewczyno. Chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz. Osoba o Twoim wyglądzie i statusie społecznym może wynająć co najwyżej remizę w Jeziorku. Nie licz na to, ze ktokolwiek przyjdzie na imprezę do Ciebie, bo każdy kto Cię zna wie, że jedyne co umiesz w życiu to tylko psuć. Pozdro dla całej sobotniej ekipy z Yamy od ziomków ze Śniadeckiego!
|
|
ja bym przyszła na taką imprezę do ciebie ale stawiam jeden warunek; - musi to być dom weselny z tym swojskim klimatem i musi tam grać dj Xavier ewentualnie Dj Tiesto, inaczej kto by to nie był to nuda i lipa.
|
|
ja daję alternatywę na czwartkowy wieczór, bo tak naprawdę w Łomży możliwość jest tylko 1 na dyskoteke: Yam Caffe. I albo się komuś podoba albo niech siedzi w domu lub pije piwo w ogródku lub barze, chcecie mieć wybór? Więc organizuję coś takiego. A to jest już Wasz Wybór gdzie będziecie chcieć przyjść:) na wrzesień jest przewidziany już Dj, a jak będzie fajna impreza to nie przeczę że będzie następnym razem Dj Xavier:) Oczywiście liczę na Wasze przyjście bo to tylko w Was siła, nie we mnie ani Dj-u :) Na pewno nie liczcie się z dużym wydatkiem na wejście, bo ja na tym zarabiać nie chcę:)
|
|
a zresztą Mytugadugadu, skąd wiesz jaki ja mam status społeczny? Wyjeżdżasz mi z Jeziorkiem, a prawda jest taka że każdy tam był i to niejeden raz... Widać że Yam caffe to dla Ciebie cały klubowy światek, a daj wybór ludziom gdzie chcą się bawić. I nie wypowiadaj się za całą społeczność że nikt nie przyjdzie, bo nie jesteś tu nie wiadomo kim, żebyś za ludzi pisał czy przyjdą czy nie, jak nie przyjdą to moi znajomi świetnie się pobawią i tyle:) Jak Ty jesteś ze śmietanki towarzyskiej to zrób coś sam, a nie bawisz się za 10zł w yamie... i jeszcze wypowiadasz się na temat czy ktoś przyjdzie czy nie. Ja nie powiedziałam, że każdy musi tam być, Twój wybór-Twoja sprawa.
|
|
Widzisz i już nie musisz szukać miejsca na czwartkową imprezkę i czekać do września na występ dj Xaviera, możesz się odszykować, ogarnąć, wdziać sukienkę niedzielną i w ten czwartek do Quattro, on tam gra i jak ładnie poprosisz to ci zagra. Jest to jedna z wielu alternatyw dla ciebie i to od dawna. Żeby coś zorganizować nie musisz na nikogo narzekać. Nie podoba ci się w yamie idź do quattro, tam ci nie pasuje idź do 9-tki, do warki na koncert, hatrick też coś organizuje itd. Wszystko możesz zaliczyć w jedną czwartkową noc.
|
|
właśnie genia chyba pomyliłaś osoby, ja na nikogo nie narzekam, dj xavier nie zagra u mnie we wrześniu bo mam przewidzianego innego dja:) ale akurat w czwartki nie zawsze quattro organizuje imprezy, a co więcej Ci powiem, to nie Quattro to mniemam organizuje tylko ktoś właśnie wynajmuje klub Quattro żeby coś tam zrobić :) yama zresztą też sama nie organizuje PIH-a :) trzeba najpierw się orientować w tym,a nie klaskać w dłonie dla właścicieli :) pozdrawiam :)
|
|
ach, i jeszcze jedno, Hattrick już dawno nie działa, na tym miejscu stoi B4 :)
|
|
Genia, jeszcze jedno, nie wiem czy dla Ciebie dj Valdi to Dj Xavier:P w czwartek gra dj Valdi :) bo Xavier grał już w tamtą sobotę :) jest stałym bywalcem w Quattro więc to żadna atrakcja :) także to Ty szykuj sukieneczkę:)
|
|
Bardzo chętnie wpadniemy ze znajomymi, żeby zobaczyć kolejny niewypał w Twoim życiu, Izabelo :D
|
|
zapraszam serdecznie:) nie będę się zniżać do poziomu niektórych, bo musiałabym w tym wypadku się położyć:P pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia 12 września:)
|
|
Wynajmę dobrze rozkręcony klub połączony z lokalem gastronomicznym w centrum Łomża- 300 metrów. Lokal z dużymi możliwościami catering, klub muzyczny (możliwość koncertowania do rana bez przeszkód), ale przede wszystkim lokal znany z dobrego jedzenia i działalności kulturalnej. Podaje nr telefonu w celu dogadania się co do ceny: na pewno będzie to atrakcyjna oferta! 85 719 10 91 Pozdrawiam.
|
|
mam juz lokal :) dzieki :)
|
|
Witam, Jestem w posiadaniu lokalu, który spełnia Pana oczekiwania. Proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 530614587 lub 530997861
|
|
Michał, a żarówki i spłuczki naprawiłeś ?
|
|
Ja się tylko zastanawiam kto pokryje koszty ewentualnego remontu po tej imprezie jak już szalonego gówniarstwa nalezie. Ja myślę, że na taką imprezę najlepiej wynająć namiot i bawić się pod chmurką. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Izo, i w jakim lokalu bedziesz organizowac ta impreze?
|
|
To bedzie KLUB QUATTRO takze o gowniarstwie nie ma mowy, pozdrawiam i zapraszam :))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |