Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FIRMA OCHRONIARSKA KUGUAR |
co myślicie o nowej łomżyńskiej firmie KOGUAR??? aaaaa!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FIRMA OCHRONIARSKA KUGUAR |
Cipki ^^ __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
|
A co mam myśleć ????? Wogóle to taka firma istnieje pierwsze słysze.
|
|
TO PO CO SIE UDZIELASZ JAK NIC NIE WIESZ aaaaa!!!!
|
|
Niedawno powstała ale chyba zaistnieje powaznie w Łomzy bo Purzeczko i Ambrela sie sprzedały.Trzeba popierać rodzimy kapitał a nie firmy które odprowadzaja swoje zyski za granicę.Wiem ze ma pełny zakres usług ochroniarskich .Korzystamz ich monitoringu i działa prawidłowo a ceny nizsze niż u innych.Warto sie tam zalogować.
|
|
czy załozycielem tej firmy nie jest przydkiem niezatapialny komunistyczny beton na emeryturze? czy może ja się myłe albo z inną firma ochroniarska mylę? Pifpaf
|
|
reklama powinna zostac usunieta
|
|
a jaką cene płacisz za ich usługi chodzi mi o monitoring? aaaaa!!!!
|
|
bo jest taka firma ochroniarska założona przez emerytowanego betona komunistycznego która w nachalny sposób chodzi od firmy do firmy i stara się nakłonić do współpracy z nimi. Pifpaf
|
|
słyszałem że purzeczko straszno lipe odwala po włączeniu sie alrmu bywa tak że nikt nie reaguje aaaaa!!!!
|
|
to nie jest reklama tylko roważam podłaczenie swojej firmy i domu pod monitoring aaaaa!!!!
|
|
|
Kuguar - psi detektyw :]
|
|
czy to nie jest firma załozona przez emerytowanego policjanta byłego funkcjonariusza SB? Pifpaf
|
|
malo tego, pan K..........i twierdzi ze jest w komisji antyalkoholowej i straszy ze jak nie bedziesz korzystac z jego uslug to kontole beda czestsze niz normalnie!
|
|
A ja tam myślę, że firma ma przyszłość. Coś już mi się obiło o uszy o tej firmie i puki co same dobre rzeczy. Nie korzystałem z ich usług i pewnie nie będę korzystał, bo nie mam firmy, więc monitoringu nie muszę zakładać, a i w mieszkaniu nie ma za bardzo czego pilnować :-P Ale fajnie, że powstała konkurencja dla tych starszych firm i myślę, że trochę rozbije ich monopol. Ja jestem rękoma i nogoma za wszystkim nowym co powstaje w Łomży ;-) Tyle.
|
|
Ale macie problem. Google wszystko powie, wystarczy wpisać kuguar Łomża: http://katalog.pf.pl/%C5%81om%C5%BCa/Ochrona-os%C3%B3b-mienia-W10G0B1045P0R10C-m14.html "Kuguar" Przedsiębiorstwo Ochrony Piotr Klima Łomża, ul. Zakątek 6tel. 86 2163879Wizytówka
|
|
Ps. szkoda, ze firma nie ma strony www, przynajmniej nie widzę jej nigdzie, bo nie wiem jakie usługi świadczy.
|
|
no to wszystko jasne. Stare metody w nowym wydaniu jak nic. Pifpaf
|
|
Że tak się zaciekawię, a skąd wiesz jakimi metodami będą pracować?
|
|
no Soho powyżej chyba je wskazał. Pifpaf
|
|
to bardzo dobra firma boze jestem grzesznica, zlituj sie nademna
|
|
bez przesady rączka rączke myje Pifpaf
|
|
to ta firma od ochrony fontanny?! śmieszne dziadki haha ;-]
|
|
firma taka sama jak inne w mieście he he he
|
|
Tak się rozrośli i wzbogacili że się sami pilnują , samowystarczalni.
|
|
kxxn ma rację, im więcej konkurencji na rynku tym taniej. Im taniej...? taaaaak, brawoooo- tym lepiej. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
oj n ie taka sama jakm inne bo z doświadczeniem nie byle jakim rodem jeszcze z PRL Pifpaf
|
|
no to taka sama doswiadczenia te same
|
|
nie jest to rodzimy rynek - firma jest z Gdyni. Po drugie to firma powstała po to żeby złapać paru klientów i się sprzedać także ochrona w Łomży będzie należała tylko do gigantów... jeżeli ktoś chce założyć alarm polecam bez monitoringu z powiadomieniem na komórkę bo nikomu w tej branży nie warto ufać........
|
|
IzzyRajder napisał(a): > nie jest to rodzimy rynek - firma jest z Gdyni. Po drugie to > firma powstała po to żeby złapać paru klientów i się > sprzedać także ochrona w Łomży będzie należała tylko do > gigantów... jeżeli ktoś chce założyć alarm polecam bez > monitoringu z powiadomieniem na komórkę bo nikomu w tej > branży nie warto ufać........ Zapewniam Cie że ta firma jest 100% z Łomży, jej założycielami są ludzie z naszego miasta aaaaa!!!!
|
|
heh IzzyRajder w WPA koncesja stoi na Piotr Klima także firma 100% z Łomzy jak nie wiesz to nie pleć głupot
|
|
tak pan klima był policjantem 4 gwiazdeczki i w okularkach chdzi zdejmowal mnie pare razy z roboty
|
|
prosze nie pisac o gdyni bo ktos moze miec w dynie
|
|
KUGUAR emerytowane dziadki z przeszloscia policyjna. w ochronie powinni pracowac prawdziwe chłopy 2x2 a nie emeryci. tak jak w purzeczko i kuguar. smiech na sali, taki dziadek nie dogoni kulawego psa na interwencji. UMIESZ LICZYC ??? LICZ NA SIEBIE !!!
|
|
Czemu "jawiemonawie" bez związku z tematem wrzucasz linki do jakiegoś szajsu? To robi bałagan.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |