Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bursy w Łomży |
Witam, chciałam zapytać o opinie na temat burs w Łomży. Która wg was jest najlepsza. Jeżeli wiecie proszę też o informacje o cenach. Ile wynosi średnio miesięczna wpłata za pobyt? Jak jest z dostępen do internetu, telewizji, itp. Z góry dziękuję ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bursy w Łomży |
Dołączam się do pytania - gdzie najlepsze laski i też proszę o informacje o cenach
|
|
Laski ??? hahaha
|
|
Dołączam się do Hugo_Fazap. W której bursie mogę numer strzelić bez zobowiązań. Proszę o telefon. Kasa nie ważna.
|
|
W bursie nr 3 na ul. Zjazd cena wynosi 80 zł za mieszkanie + wyżywienie (12 zł dziennie), w innych bursach ceny są podobne. Internet jest w całej bursie za darmo. bs3.lomza.pl
|
|
Dzieki xRazor ;)
|
|
Bursa Katolicka na Dwornej . 90zł opłata stała + 10 zł wyżywienie (dziennie ) . Warunki dobre , jedzenie też niczego sobie :) Wifi na terenie całej bursy też jest .
|
|
dzięki tomek5340, choć bursa katolicka to raczej nie dla mnie ;)
|
|
W BS nr 2 na ul.Stacha Konwy: 70 zł opłata stała + 12 zł wyżywienie(dzienne). Internet w całym budynku + kilka sal komputerowych, biblioteka, czytelnia, 2 swietlice tv, no i wypasiona siłownia:)
|
|
dzięki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |