Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jutro Rowerowa Masa Krytyczna |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jutro Rowerowa Masa Krytyczna |
Osobiście także wszyystkich zapraszam :)
|
|
|
wiek nie ma znaczenia?
|
|
zadnego :) warto tylko przyjechac rowerem lub innym pojazdem napedzanym sila miesni :)
|
|
|
Nie zapomnijcie tylko rowery prawidłowo oznakować, bo organizatorzy nie biorą na siebie odpowiedzialości za: DZIECI , RENCISTÓW, EMERYTÓW , tudzież MŁODOCIANYCH PRZESTĘPCÓW :):) DLA NICH LICZY SIĘ ILOŚC A NIE JAKOŚĆ:):):)
|
|
maruda widze ze chyba jestes gimnazjalista albo bezrobotnym i twoja mania jest nabijanie postow na forum. To oczywiste ze kazdy powinien miec oswietlony rower ale nie zawsze to sie zdarza. A organizator nie zabroni jazdy komus bez swiatel. A na masie ja moge jezdzic ostatni zeby cala grupa byla widoczna z tylu.
|
|
mareccki :) Powiem ci tak , zasłaniasz się masą ale na proste pytania nie odpowiadasz :) Chełpisz się tym że jeździsz na rowerze :):):) Nie ty pierwszy i nie ty ostatni :):) Proponowałeś mi kiedyś wyścig :):) Roześmiałem się tylko z tego . Polska też wypowiedziała wojne Japonii swego czasu co Japonia w kulturaln y sposób wysmiała :):):) Więc powiem ci tylko tyle , Kiedy ja uprawiałem rowerowy slalom na całej długości Legionów, pomiędzy pędzącymi ruskimi Tirami, to Ciebie na 4-kołowcu tata po parku w niedziele prowadzał :):) A co do twojej kultury jazdy , to tak na marginesie, widziałem nieraz jak wskakiwałes z chodnika na ulice rozpędzony. Sorry ale według mojej oceny to nie jest kulturalne zachowanie :):):) Smutne jest to, że usiłujesz walczyć o coś, czego sam nie przestrzegasz. To tyle z mojej strony. A co do masy krytycznej to uważam że jeżeli się coś organizuje to powinno sie i w pewnej częsci ponosic odpowiedzialność za uczestników. A może mi się tylko tak wydaje?? Może lepiej: KUPĄ MOŚCI PANOWIE, staropolskim obyczajem :):):)
|
|
A moze i Tobie proponowalem... Jesli jestes przekonany ze mowiles o mnie. to mogles mnie widziec jak w miare rozpedzony zjezdzalem z chodnika czy sciezki na skate parku w ulice Mazowiecka po uprzednim rozejrzeniu sie... Na pewno nie widziales mnie rozpedzonego na sciezce tym bardziej chodniku i wjezdzajacego na al. Pilsudskiego badz inna glowna czy ruchliwa ulice... Jednak w porzadku mozesz myslec ze to ja :)
|
|
mareccki :) Jaki ty jesteś domyslny, gdzie ja mogłem ciebuie widzieć :) Domyślaj się domyslaj :):):) Ale nie zapominaj że od czasu do czasu wypadało by zejsc z roweru i rozejrzeć się wokól :) Bo czasami nagle i niespodziewanie, może nastąpic buumm :):) Rower nie samochód a ty w dvpie oczu niemasz:):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |