niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reklama

"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane"

Jeśli ktoś ogląda program "Duże dzieci"(podobno dzieci wiedzą lepiej:)) to wie, że w jednym z nich było o reklamie.Dzieci miały za zadanie krótko siebie zareklamować.A może i Wy spróbujecie?? :) Może być ciekawie ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reklama

*Benia* to zaczynaj=)
Autor ma pierszeńswto przed wszystkimi innymi (ewentualnie to admina można by puścić przed Ciebie, ale pewnie nie skorzysta). =)

Tak no włąsnie zareklamuj sie

Miły, sympatyczny, zdrowy, dyskretny, przystojny i na poziomie ** letni mężczyzna. Jestem poważnym człowiekiem na poziomie i lubię erotykę ;D

Pozdrowiam Benie i Gosie :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Te markac uśmiałam się jak diabli:) To nie miało być - jaki chcę być :) To miało być o tym JAKI jesteś:)
A tak na serio to Markac prawdę Ci powie:)
Dziewczęta z Łomży łapcie się za niego, drugiego takiego "okazu" nie znajdziecie:) Reszta wyginęł w kamieniołomach albo wraz z epoką lodowcową:)
Ja Ciebie także pozdrawiam markacu:)

Ok, dobra, jak Markac sie reklamuje to i ja nie będę gorsza:) A co mi tam:)
Inteligentna, lat 20 (czyt. młoda), miła, sympatyczna, szczera, zawzięta, ambitna, kulturalna, zrównoważona, cierpliwa, spokojna, idealistka.

I dodatek od markaca: "ladna, urocza, sexi":)
Pozdrawiam.

ptysiu91 a Ty na co czekasz? :) zareklamuj się:) to może być Twoje 5 min:)

To teraz ja =P

17 letni chłopak na poziomie. Lupię football i hokey. Jeśli chcesz mnie poznać bliżej pisz na GG: 3125222. Jestem sympatyczny, miły, zabawny. Więcej dowiesz się na http://xsebo89x.fotka.pl/.

...

*Benia* mówi, że: "nie licząc wypowiedzi wrednej i pyskatej" wygląda to na reklamę mężczyzn, czyt. casting na męża":P
Pozdrawiam.
*Benia*

A JA WAM NAPISZE TAK:NIE KUPUJCIE KOTA W WORKU!TO MOZE BYC NIEUDANY ZAKUP A UMÓWCIE SIE Z PAWLEM CHLOPAKIEM DO TANCA I RÓZANCA !! MOZE I NIE JEST NAJLEPSZE ALE PROSTO Z SERCA POZDRAWIAM WAM NAWET FAJNY POMYSL Z TĄ REKLAMA HEHHE :)

Niby proste a jednak problem sprawia.Jak go pisałam to przyznaje,że sama nie wiedziałam jak to zrobić...Wychodzi na to,że jestem mało twórcza :P
A to chyba niedobrze :( Podobno to sztuka umieć się "sprzedać"-Ptysiu błagam nie bierz tego dosłownie.

*Benia* niebiore tego dosłownie iniebede sie tutaj opisywał bo prawie kazdy tu mnie zna :)

Nie bądz taki skromny :D

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org