Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WORD Łomża egzaminy kat.C i D, |
Proszę o wasze opinie odnośnie egzaminów i egzaminatorów, pojazdów egzaminacyjnych na kategorię C i D, ew. +E. Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Dodatkowo zapytanie, czy można "załatwić " prawko?tu bez wywodów, tylko krótko "tak" lub "nie". Nie interesuje mnie załatwianie tylko czy nadal korupcja istnieje, pomimo rzekomych "afer".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WORD Łomża egzaminy kat.C i D, |
nie mozna zalatwic prawka :) to przeciez byloby nielegalne :)
|
|
Aby nie Korytkowski......
|
|
Idź do WORDu i sie zapytaj czy można coś załatwić,pytaj egzaminatora będziesz miał info z 1szej ręki...Myśle że jak 100zł weźmiesz to cie puści ;)
|
|
Napisałem wyraźnie, pytam o opinie a nie o załatwienie! załatwienie to tylko z ciekawości czy nadal załatwiają na lewo. Mam prawko od lat i nie mam potrzeby go robić po raz drugi, więc wyluzujcie i piszcie na temat a nie tylko o łapówach. Taka mała dygresja, jak już klikacie to na temat a nie 1/4 tematu. pozdrawiam
|
|
na C 2x Many TGL 12.240, a na C+E najczęściej Staroman. Czasami many jeżdżą też na C+E, ale to rzadko. Co do dalszej części, to policyjna prowokacja chyba :). ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |