Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga! Kto zmieniał opony wczoraj rano? |
Wszystkich, którzy w dniu wczorajszym z rana ok. 7:30 dokonywali wymiany opon proszę o sprawdzenie, czy spakowali swoje zimówki. W przeciwnym razie przyjdzie mi czekać do jesieni na rozwiązanie sytuacji. Celowo nie piszę, gdzie incydent miał miejsce, żeby nie psuć reputacji pracującym tam chłopakom. Proszę o przekazanie informacji tym, którzy nie zaglądają na forum 4lomza :).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga! Kto zmieniał opony wczoraj rano? |
a moze zostawil na przechowanie do zimy ???
|
|
pisz gdzie zmieniałeś, po wymianie opon nie sprawdzałem, jak na drugi dzień zaniosłem do garażu okazało się, że dwie są prawie łyse, a to były nowe opony zimowe tj. po jednym sezonie - więc trochę dziwne, marka i rozmiar ta sama, a daty produkcji w sumie nie porównywałem, bo i po co, nic nikomu nie udowodnię zmieniałem z tydzień temu jestem ciekawy, czy to ten sam zakład,
|
|
nie chcę robić dochodzenia, taka zwykła ludzka ciekawość, ja wymieniałem w okolicach Straży Pożarnej (jest tam więcej niż jeden punkt) ale jak mówię nie mam zamiaru robić dochodzenia, opony się zużywają nie mam w zwyczaju się im przyglądać, więc te wymienię po jednym sezonie :-)
|
|
Te, które mi zapakowali są w innym rozmiarze, ale moje były nowe i nie mam pewności, że facet przywiezie (o ile w ogóle przywiezie) te, które zabrał.
|
|
Podbijam temat. Może jeszcze ktoś zwróci uwagę.
|
|
gdzie wymieniałeś opony ? Ponieważ mam podobny problem tylko ze z letnimi zostały zamienione kiedy zmieniałam z letnich na zimowe. Wcześniej nie zaglądałam dopiero teraz gdy miało dojść do zmiany ponownej okazało sie ze jedno koło jest mniejsze drugie jest nie moje a tylko 2 są okej
|
|
czy to bylo tak prawie na przeciw strazy pozarnej??
|
|
Nie, nie tam. Nie chcę zdradzać miejsca z powodów j.w. - nie jestem świnia :). Mam nadzieję, że jesienią chłopaki również nie "wypną" się na mnie. Okaże się wówczas, czy w Łomży są uczciwi ludzie. Wciąż wierzę, że są :)). Za parę miesięcy dam wam znać, albo klnąc siarczyście, albo rozpływając się w zachwytach nad uczciwością ludzką :D.
|
|
Albo zwykła ludzka niepamięć ogarnie temat. A wtedy winić można tylko ułomność ludzką, która nie powinna być nam obca... ________ Malachit
|
|
No i nie trzeba było czekać do jesieni - pościk na forum pomógł i Pan się odezwał. Kółka wymienione i miny zadowolone. W Łomży nie brakuje fajnych ludzi :).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |