Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Architekt-rozbudowa domu |
Jak w temacie.Planuję rozbudowę domu jednorodzinnego.Może ktoś mógłby polecić kogoś kto nie tylko narysuje ale i dobrze doradzi.Może macie własne doświadzczenia,i ewentualnie jakieś namiary.Z góry wielkie dzięki!!!! Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Architekt-rozbudowa domu |
Okurowski, nr tel. 602596065 . Robił u mnie rozbudawę i jestem zadowolona. Dobra współpraca, terminowy. Polecam :>
|
|
Kopańczyk facet całe życie tym się zajmuje 606666890. ma swoje biuro w hali targowej bigi2004
|
|
Proszę o wysłanie wiadomości z zapytaniem chętnie doradzę i poprowadzę projekt rozbudowy łączenie z wszystkimi formalnościami. W odpowiedzi na meila wysyłam przykładowe aranżacje. tel. 667 303 091 adam.wszeborowski@gmail.com 18-400 Łomża ul. Senatorska 8
|
|
Firmy powyżej strzeż się jak ognia. Jeśli synek jest taki jak tata to szkoda nerwów i pieniędzy. Mi akurat senior robił projekt. Do niczego. Wieczne czekanie, klataka schodowa ta z projektu była nie do wykonania. Najgorszemu wrogowi nie polecam. A jak pójdziesz do urzędu i zobaczą projekt firmy EXPANS to tylko słyszysz "O Boże"
|
|
http://nasza-klasa.pl/profile/2697490/gallery/album/3 masz namiar na goscia. pszyklad tego co potrafi zrobic jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Chętnie doradzę, pomogę, zaprojektuję dom, jak i wykonam projekt wnętrz . Katarzyna Panuś Przestrzeń Kreowana firma architektoniczna tel . 0502 047 583 przestrzenkreowana@wp.pl
|
|
Sama niedawno miałam ten problem do kogo pójść. Znajomy polecił mi młodego projektanta który ma swoje biuro w budynku gdzie kiedyś był rejon energetyczny na Polowej 16. Zanim został wykonany gotowy projekt przebudowy mojego budyneczku wykonał mi różne koncepcje i w ten sposób pokazał co lepiej pasuje do istniejącego domu. Dlatego też mogę z czystym sumieniem polecić tego Pana. Moim zdaniem niema to jak projektuje młoda osoba, która ma w głowie pełno pomysłów, a starzy projektanci pomimo, że mają doświadczenie to wciskają już obcykane rozwiązania, które nie dla każdego budynku pasują.
|
|
ale starzy projektanci zatrudniaja mlodych i sami ich przy tym ucza:) bigi2004
|
|
Starzy projektanci znają pracowników urzędów i potrafią przyspieszyć projekt i pomóc gdy coś idzie nie tak. My trochę narozrabialiśmy przy wykończeniu, wyszło trochę inaczej niż w projekcie <oczywiście siła wyższa> i Pan Okurowski w tydzień wszystko załatwił. Wdzięczna jestem temu Panu i będę go polecać. Prowadził nas za rękę jak pięcioletnie dzieci :>
|
|
Jeśli szukasz architekta to sprawdz kto jest architektem - a nie budowlańcem czy inżynierem . To jest klucz.
|
|
Dziękuję za pomoc i Wasze opinie.Pozdrawiam serdecznie
|
|
Polecam MG Projekt, a zanim przystąpisz do prac poczytaj sobie ciekawy artykuł na ten temat: rozbudowa domu :)
|
|
http://www.mgprojekt.com.pl/blog/rozbudowa-domu-1#axzz3GhELNLbh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |