Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe miejsce |
moim marzeniem jest otworzyć coś fajnego w naszym mieście :) Jako mieszkańcy wiecie czego nam brakuje na co dzień. Czekam na jakieś fajne propozycje a może niedługo coś fajnego powstanie w naszej Łomży... może w końcu porządny klub ...;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe miejsce |
meczet!!!!
|
|
|
jestem mieszkancem LOmzy i wiem czego tu brakuje zakladow ktore daly by prace ludziom
|
|
nowemiejsce... już tyle razy temat ten był poruszany. otwórz zakład pracy, tylko taki duży, gdzie 100-u bezrobotnych chociaż zatrudnienie by znalazło, daj im zarobić za uczciwą pracę, a później nawet 2 czy 3 kluby otwórz i oni tam Tobie też zarobić dadzą... powodzenia!
|
|
sklep calodobowy na poludniu, najlepiej w okolicach przykoszarowej, niemcewicza, sybirakow, por. lagody
|
|
szron 58 dzieki ze myslisz
|
|
Może Biedronkę? :P
|
|
od czasu do czasu mi udaje "pomyśleć" ja Ciebie też pozdrawiam dafi!
|
|
Masakra ...
|
|
nowemiejsce w Łomży brakuje zakładów produkcyjnych, a że jest to region typowo rolniczy może zakład przetwórstwa owocowo-warzywnego na bazie domowych przepisów
|
|
ks-lomza sklep całodobowy !!! bardzo mi się to podoba myślałam również o miejscu na śniadania ...czyli mała kawiarenka czynna od 6 do 12 gdzie przed pracą można będzie zajrzeć i kupić sobie świeże kanapki, sałatki czy sok z świeżych owoców w przystępnych cenach. Podoba Wam się to ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |