poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Remis w Paradyżu

Kibicuję naszemu ŁKS-owi ale jak tak dalej bedą grać to powtorzy się sytuacja z tamtego roku i znowu nie awansujemy do II ligi remis to jeden punkt jak tak dalej będą remisować to na 8 kolejek do zdobedziemy 8 punktów na 24 możliwe a to oznacza ze jak rywale bedą wygrywać to policzmy sobie sami nie awansujemy no chyba że główni rywale naszej drużyny będą remisować lub przegrywać

CO SIĘ DZIEJE Z NASZYM ZESPOŁEM DOSTAŁ ZADYSZKI CZY JUŻ SIĘ WYPALIŁ I ZNOWU STRACI HISTORYCZNĄ SZANSĘ NA AWANS

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Remis w Paradyżu

Skad ta panika? Troche wiary!
Zespoly ktore sa bezposrednio za nami tez zremisowaly wiec nie tracimy przewagi! W obecnym okresie jest duzo meczy i przypominam ze dwa ostatnio ktore zremisowalismy to mecze wyjazdowe!

podniecili sie awansem ze wejda do 2 ligi a tu moze wyjsc z tej 2 ligi lipa. A pelikan Lowicz rece zaciera i sie smieje ze ma coraz blizej do 2 ligi eh ta lomza zawsze na koniec musi cos spartaczyc.

Czego tu panikowac, ludzie opanujcie sie. Siejecie zamet a to nie sluzy nikomu, szczegolnie pilkarzom, bo rosnie niepotrzebne zdenerwowanie. Takie tematy jak ten sa niepotrzebne, bo nic nie wnosza a moga jedynie zaszkodzic. Spokoj, spokoj, spokoj i wiara w sukces. Swoja droga widac, ze co nie ktorym ŁKS kojarzy sie tylko ze zwyciestwem inny wynik to od razu wielka tragedia - BLAD - Pilka to zwyciestwa remisy i porazki, to jest wlasnie football i jego magia....nie wazne, czy jestes w mlynie czy na pikniku, wazne aby byc wiernym do konca.. pomysl nad tym Bialy1

Spoko nadal mamy 8 ptk przewagi nad pelikanem ,który nie chce awansować bo go niesteć na II lige . Jak przewaga Łomży zmaleje do 2-3 ptk to wtedy bedziemy panikować :]

SN4P wiesz co zwsze jestem wierny naszemu zespołowi czy wygrywaja czy też remisują czy też przegrywają piłka to piłka i gra sie do ostaniego gwizdka ale mecze wyjazdowe też powinni wygrywać. Ja nie sieję zametu tylko dmucham na zimne. Nasz ŁKS to nasza duma i tak juz powoli nas zaczynaja kojarzyc w Polsce. Często jeżdze po Polsce i jak sie mnie pytają skad jestem i mówie im że z Łomzy to od razy słyszę ze mamy dobre piwo i dobry zespół i wiernych kibiców więc będę wierny do końca naszej drużynie. Myślę że takie komentarze nie sieją zametu tylko są wyrazem troski o nasz zespół i że zmotywują naszych piłkarzy do intensywniejszej pracy i do wygrywania meczy

Autor: Wombat (---.elomza.pl)
Data: 30-04-06 20:14

Spoko nadal mamy 8 ptk przewagi nad pelikanem ,który nie chce awansować bo go niesteć na II lige . Jak przewaga Łomży zmaleje do 2-3 ptk to wtedy bedziemy panikować :]

BUHAHHAHAH A NAS STAĆ . DOBRE BARDZO DOBRE. ZWŁASZCZA Z NASZYMI ŚWIETNYMI SPONSORAMI.

każdy punkt jest wazny

Chłopcy za szybko zaczęli świętować!! Nie powinni lekceważyć druzyn z dołu tabeli i GRAMY DO KOŃCA ŁKS GRAMY DO KOŃCA(ta bramka w ostatnich 3 minutach eh...)

oo

Ja więrzę że to tylko chwilowy spadek formy...

Remisując na wyjeździe i wygrywając w domu zdobędziemy 13 pkt. (z 21 możliwych)
Pelikan wygrywając wszystko zdobędzie 21 pkt.
Będziemy więc mieli tyle samo punktów na koniec i wejdziemy (bilans bezpośrednich spotkań z Pelikanem 2:0 (u) i 0:0 (w))

Pelikan jedzie jeszcze m.in. do Grójca i Pruszkowa. trudno będzie mu wszystko wygrać.

Ale i tak za daleko jeszcze do świętowania :) Chociaż remisy na wyjeździe są na naszą korzyść.

Pozdro.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org