Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TYLKO dla FIRM. |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TYLKO dla FIRM. |
co to znaczy w razie potrzeby wystawimy fakture? to nie wasze wydzimisie tylko zasrany obowiazek. co na lewo chcecie kaske przyjmowac? oszusci.
|
|
Wiem że to drobiazg, ale pisze się "niedługo" nie zaś "nie długo". Pierwsze zdanie na stronie podanej w linku.
|
|
Indar - dzięki, już poprawione. biznesman - oszustów poszukaj w swoim środowisku a nie w ŁKS-ie. Jak byś trochę pomyślał, z czym widzę że masz pewne problemy, to wiedziałbyś, że nie wszyscy klienci potrzebują FV a prowadząc wewnętrzną ewidencję przychodów, nie musimy takowej FV wystawiać jak klient nie chce. W każdym sklepie za każdym razem otrzymujesz FV skoro jest to "zasrany obowiązek" sprzedawcy??? Po drugie, nie wszyscy sprzedawcy są VAT-owcami i nie wszyscy wystawiają FV.
|
|
w kazdym sklepie otrzymuje paragon a jak ide do makro to dokumentem zakupu jest faktura vat. to nie jest wasze widzimisie tylko obowiazek, potwierdzenie naleznej skladki podatku vat.
|
|
biznesman Współczuję Ci tego, że nie masz co ze sobą zrobić i Siedzisz cały dzień na stronach aby swoje kompleksy leczyć. Żal mi Ciebie. Trzymam kciuki za takich jak Ty, aby udało się zmienić życie na nieco lepsze mimo pewnych ograniczeń. Pozdrawiam
|
|
biznesman - jaki obowiązek? Jak ktoś nie chce faktury, to obowiązkiem ŁKS-u jest jej wystawianie? Na prawdę wg. ciebie, nie wystarczy dowód wpłaty za zakupiony karnet czy karnety? Człowieku - LECZ SIĘ! W sklepie dostajesz paragon i w ŁKS-ie dostaniesz paragon, chyba że, cytuję: "W razie potrzeby, wystawimy Państwu fakturę VAT." Czego tu nie rozumieć???????????????? berni
|
|
A kiedy ja robię zakupy w "makro" czy "selgrosie", to mam możliwość wyboru, czy chcę fakturę vat czy paragon.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |