poniedziałek, 30 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TYLKO dla FIRM.

http://lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/369-pakiet-reklamowy-ks-1926-oma.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TYLKO dla FIRM.

co to znaczy w razie potrzeby wystawimy fakture? to nie wasze wydzimisie tylko zasrany obowiazek. co na lewo chcecie kaske przyjmowac? oszusci.

Wiem że to drobiazg, ale pisze się "niedługo" nie zaś "nie długo".
Pierwsze zdanie na stronie podanej w linku.

Indar - dzięki, już poprawione.
biznesman - oszustów poszukaj w swoim środowisku a nie w ŁKS-ie.
Jak byś trochę pomyślał, z czym widzę że masz pewne problemy, to wiedziałbyś, że nie wszyscy klienci potrzebują FV a prowadząc wewnętrzną ewidencję przychodów, nie musimy takowej FV wystawiać jak klient nie chce. W każdym sklepie za każdym razem otrzymujesz FV skoro jest to "zasrany obowiązek" sprzedawcy???
Po drugie, nie wszyscy sprzedawcy są VAT-owcami i nie wszyscy wystawiają FV.

w kazdym sklepie otrzymuje paragon a jak ide do makro to dokumentem zakupu jest faktura vat. to nie jest wasze widzimisie tylko obowiazek, potwierdzenie naleznej skladki podatku vat.

biznesman

Współczuję Ci tego, że nie masz co ze sobą zrobić i Siedzisz cały dzień na stronach aby swoje kompleksy leczyć. Żal mi Ciebie. Trzymam kciuki za takich jak Ty, aby udało się zmienić życie na nieco lepsze mimo pewnych ograniczeń.

Pozdrawiam

biznesman - jaki obowiązek? Jak ktoś nie chce faktury, to obowiązkiem ŁKS-u jest jej wystawianie? Na prawdę wg. ciebie, nie wystarczy dowód wpłaty za zakupiony karnet czy karnety? Człowieku - LECZ SIĘ!
W sklepie dostajesz paragon i w ŁKS-ie dostaniesz paragon, chyba że, cytuję: "W razie potrzeby, wystawimy Państwu fakturę VAT."
Czego tu nie rozumieć????????????????

berni

A kiedy ja robię zakupy w "makro" czy "selgrosie", to mam możliwość wyboru, czy chcę fakturę vat czy paragon.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org