Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Turnus |
mam pytanie gdzie polecacie jechac na turnus rehabilitacyjny i jakie sa ceny milka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Turnus |
ja polecam Łebę ośrodek "Zdrowotel" kiedyś zwany "Mazowsze" http://www.zdrowotel.pl/ jestem tam z dziećmi co roku od wielu lat plusy - stołówka w formie szwedzkiego stołu ( nie musisz wstawać na 7.30 na śniadanie), - jest to duży obszar i kilka budynków a nie jeden wielki moloch, - jest dalej od centrum miasta co skutkuje spokojem i ciszą a wiecznym hałasem, - w okolicy jest sporo do zobaczenia jak będzie się jechać na wycieczki z przewodnikiem, który jest super, a i samemu popołudniami można codziennie sporo zobaczyć, - pokoje są 2-3-4-5 osobowe i studia też są, ceny - trzeba popatrzeć bo zależą od terminu i klasy budynku jak coś mogę udzielić więcej wskazówek Barbara
|
|
Jedziemy z synkiem do Szczawnicy osrodek Willa Adria moze ktos byl i podzieli sie informacjami na temat tego osrodka a moze ktos jedzie na turnus od 13 maja ?
|
|
odezwij sie na @ mam duzo fajnych miejsc i bardzo tanich jeżdrze z siostra po turnusach juz 10 lat.minimini033@wp.pl :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |