poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginął biało-szary kotek.

W dniu 26.03.2013r. (wtorek) pòźnym wieczorem w okolicach ulic: Kasztelańska 1, 2, 4, 6, Rycerska 4, 4a zaginął 7 miesięczny biało-szary kotek. Jeśli ktoś z Państwa widział proszę o informację. Dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginął biało-szary kotek.

poszukaj u chinczyków

Mieszkam na Rycerskiej. Ktoś wpuścił go do klatki, więc wziąłem go do piwnicy i nakarmiłem. Ze trzy godziny temu szukałem kotka w piwnicy, ale nie wyszedł do mnie, może gdzieś śpi...Zobaczę jutro z rana i jakby co dam znać! Proponuję podanie numeru telefonu na maila: sjenit3@wp.pl

wpuściłeś 7-miesięcznego kotka do piwnicy? toć po piwnicach takie szczury biegają, że ten kotek już pewnie ogryziony do kości..

syyx dziękuję Ci serdecznie za wiadomość, to może być on. Już Ci wysyłam numer na maila. Pozdrawiam.

hodzi on po hotelu pielegniarek

za mało żeby żyć,za dużo by umierać...

chodzi

za mało żeby żyć,za dużo by umierać...

szakulcheip dziękuję bardzo. Szkoda, że tak późno przeczytałem wiadomość od Ciebie, ale jutro sprawdzę czy to on. Wesołego Alleluja!

W hotelu pielęgniarek to nie był mój kotek, nadal go szukam.

W okolicy Konstytucji 3 maja 3 i 6 się kręcą bezpańskie kotki

dlaczegonie dziękuję Ci serdecznie za zainteresowanie się moim kotkiem, ale mój na pewno tak daleko by się nie oddalił, no chyba, że ktoś by go tam wywiózł. Niestety nasi rodacy sa zdolni do tego. Ale sprawdzę. W tym mieście jest dużo bezpańskich kotków, trzeba pamiętać, iż obecna władza tego grodu jak i poprzednie nie wybudowały schroniska dla tych wspaniałych zwierzaków...

Nie ma schroniska dla kotów w Łomży.Podobno koty źle znoszą schronisko.Ale przydałby się kocieniec,gdzie po złapaniu bezdomne koty można by wysterlizować/kastrować,podleczyć i potem wypuszczać w miejscu schwytania.W niektórych miastach są wystawiane karmiki dla kotów wolonożyjących i budowane domki - w Łomży mogłoby to nie przetrwać.
Czytałam,że bezdomne kotki jak uda się złapać można sterylizować bezpłatnie w lecznicy Filemon na Wyszyńskiego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org