Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Husky - błąka się. |
Na ul. Bernatowicza i St. Konwy błąka sie pies rasy Syberian Husky , maści szarej z białymi dodatkami. Ma czerwoną obrożę i widać ze szuka własciciela.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Husky - błąka się. |
Witam, mam pytanie , czy ten pies nie był może brązowy ?
|
|
Nie , był szary.
|
|
brązowego widziałem tydzień temu w kupiskach z czarnącienkąobroża, oczy błękit.
|
|
No to niestety nie mój... mój jest typowo rudy z białymi wstawkami..w momencie zaginięcia miał czerwoną obroże Dingo. Uczciwego znalazcę czeka nagroda !!
|
|
ten pies jest poszukiwany widziałem ogłoszenia Rimpik
|
|
|
Piesek jest bardzo ładny , szukam go dziś ale nie mogłam znaleźć. Wczoraj go nakarmiłam , widać że błąka się już jakiś czas.
|
|
widziałem tego psa jakiś miesiąc temu szary husky z obrożą błąkający się po placu Kościuszki, myślałem ze szybko sie znajdzie, a poza tym dla takiego psa trzeba mieć jakąś porządną budę na przetrzymanie. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Rudy mix husky był widziany dziś ok. godz. 23 na skrzyżowaniu Piłsudskiego/Legionów. Chyba nie miał obroży, płeć nieznana.
|
|
Coprawda minely juz 2 miesiace ale wrzuce tutaj link do mojej wiadomosci z lutego. Takze widzialem pieknego psa blakajacego sie po miescie - w temacie bedzie zdjecie http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=579679&t=579679
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |