wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Air maxy

Siema, mam pytanie. Gdzie w Łomży dostanę Air Max'y lub Force'y? Nie chce kupować na Allegro ani nigdzie indziej, a w sumie w Łomży nie odnalazłam się jeszcze za dobrze i nie wiem gdzie i co jest. Także byłabym wdzięczna za pomoc ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Air maxy

Masakra ...

W Galerii Łomża, w Cliff sport są Air Max'y, ale tylko w oczojebnym zielonym kolorze, jeszcze widziałem pare modeli w sklepie z odzieżą sportową przy starym rynku, na rogu farnej i długiej. A tak to pustka...

To dupnie :/
Ale i tak dzięki za info, może skorzystam ;p

na st. rynku nie ma już tego sklepu z sportowym obuwiem itp.

W takim razie macie jakieś sklepy w okolicy Łomży godne polecenia w tym temacie?

Ja air maxy kupuje na allegro juz od 300 zl. Ostatnio kupilem za 309zl z przesylka. W Lomzy widzialem w clifie jakis czas temu takie same air maxy tylko z tym kolorem oczojebnym za 530zl... Tu cytuje "transpordera" - "masakra".

.

w galerii w którymś ze sklepów sportowych widziałem air max skyline za 349 zł.
a najlepiej na allegro kupować lub
chmielna20.pl
1but.pl
distance.pl
butyjana.pl
itd...

Tylko i wyłącznie na allegro.

Dokładnie nie wiem, dlaczego nie chcesz kupić na allegro. Boisz się, że ktoś cię "w konia" zrobi. Uwierz mi jak dobrze poszukasz i poczytasz opinię, to znajdziesz zaufanego sprzedawcę i przy okazji zaoszczędzisz stówkę lub dwie. Pomyśl nad tym, bo w Łomży to ciężko znaleźć coś ładnego.

Ja tam sobie ściągam ze stanów Maxy, mam stronę, na której są po 50$ i odziwo orginalne ;)

promocja,prawdziwe Air Maxy,tylko "Od 2013-03-28 do 2013-04-05 Sprzedający ma urlop. Możesz w tym czasie robić u niego zakupy, jednak wysyłka towaru może się opóźnić."

http://allegro.pl/gumofilce-rozmiar-10-i3124472577.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org