Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Błąkający się piesek. |
W Piątnicy błąka się średniej wielkości piesek . Jest średniej wielkości i łaknie kontaktu z człowiekiem. Może komuś uciekł bądź ktoś zna jego właściciela ?.Szkoda mi słodziaka jest naprawdę przyjazny niestety nie mogę go przygarnąć bo mam już trzy pupile. Zdjęcia niestety nie zdążyłam mu zrobić , ale jak wspomniałam jest czarny ma biały krawat i białe elementy ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Błąkający się piesek. |
Suka? Wpisz w googlach i sprawdź czy to berneński pies pasterski, czy podobnie wygląda. Ktoś się ogłaszał kilka miesięcy temu, że też znalazł w piątnicy, ale tego psa ktoś podobno przygarnął, sam chciałem, ale za duży na mieszkanie. Pewnie się nie spodobał i wyrzucili go. Jak dasz radę to zrób zdjęcie. ;)
|
|
No bernenski pies pasterski nie jest raczej psem sredniej wielkosci h0jowe forum
|
|
Nie nie to kundelek jest i w ogóle nie podobny do berneńskiego psa pasterskiego ;)
|
|
Może znajdźcie pieskowi jakieś schronienie.Nawet w jakiejś szopie trochę siana lepsze niż włóczenie się po śniegu.
|
|
Taki też miałam zamiar , ale nie chce zatrzymać się w jednym miejscu tylko od razu idzie dalej ;)
|
|
Może gdzieś mieszka albo ma miejsce,gdzie koczuje.Trzeba by było go poobserwować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |