Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
S.P. 10 Brak miejsc |
Wszystkich zainteresowanych zapisem swoich pociech do "zerówki" w tej placówce informuję że już nie ma miejsc mimo że zapisy mają trwać od 25 marca.Ponieważ utworzono jakąś tajną listę przyjęć tylko dla wtajemniczonych.Dla mnie to beznadzieja i żenada robią ludzi w bambuko i tyle.Część ludzi już wypisała swe dzieci z przeczkola i teraz będą musieli kombinować by jednak w tym przeczkolu zostały.BANAŁ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: S.P. 10 Brak miejsc |
A podobno kolejność nie ma znaczenia....
|
|
adamo21 ciekawe skad mozesz o tym wiedziec jesli nie wiesz nawet ze do PRZEDSZKOLI zapisy sa na rok a w nastepnum roku papiery skladasz na nowo. Druga sprawa z tego co wiem to ze zadne tajne listy tylko zasady przyjec- pierwsze w kolejnosci sa dzieci np.rodzicow niepelnosprawnych badz te ktore maja rodzenstwo uczeszczajace do danej szkoly itd
|
|
A co to jest przeczkole?
|
|
zgodzę się z tobą shastraa co do zasad przyjęć tylko że te przyjęcia mają zacząć się 25 marca mamy dziś 19,03 a tu już nie ma miejsc to po co robią te dziwne zebrania i zapewniają że każde dziecko które zapiszemy się dostanie.Dla mnie to jest to co najmniej dziwne.To jakie to są zasady.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |