Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy Biznes |
Jako ze mam nadmiar czasu ;) moge zaoferowac swe zacne towarzystwo w picu dzis wodki .... godzinka 20 zl ;))))) picie z pogawedka 35 zl :)) picie z marudzeniem wspolbiesiadnika 55 zl ;)))))))))) picie z kobieta bez depresji 10 zl jw + deprecha 250 zl zapraszam ;)))))))) M
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy Biznes |
chętnych brak dobranoc
|
|
jak rozumiem cyfra przy xywie oznacza wiek....watek jest dla osob pelnoletnich :>>> M
|
|
"mój dobry mąż zatopił się w rozmowie mój dobry mąż prowadzi duży bank nie tańczy ze mną ma tyle spraw na głowie bądź zdrów mój mały Gigolo to może lepiej tak a może źle bądź zdrów mój mały Gigolo myślełeś że nie przyjmie jak przyciskasz mnie mój dobry mąż był tobą zachwycony chciał ci 100 zł dać dlaczegoś nie chciał wziąć? Bądź zdrów mój mały Gigolo "
|
|
oj to ty stary dziadek jesteś skoro cyfry oznaczaja wiek
|
|
szanowna gwiazdeczko..... jw + deprecha 250 zl .... niestety innej mozliwosci nie widze:)))) M
|
|
"Mały gigolo, śliczny gigolo Tańczy co noc na dansingu, Mały gigolo, śliczny gigolo Biedny wiotki paź w smokingu. Milczy całą noc, tańczy całą noc - Więcej przecież nic nie umie,"
|
|
z tobą nie wiem czy cię stac ale po mażyc nie za szkodzi za to się nie płaci
|
|
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2504231 :))) skonczylem debate Stobo :))))))))))) M
|
|
analfabetyzm się szerzy w polsce
|
|
dokladnie :) M
|
|
więc nie do wódki a do szkoły zapraszam
|
|
ech wychwyc ...szydere w mojej skromnej wypowiedzi :))) jak pisalem wyzej skonczylismy debate :) M
|
|
nie tylko wypowiedz skromna narka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |