środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS Łomża - Mazowsze Grójec już w sobotę!!

Już w najbliższą sobotę 22.04.2006 o godz. 16:00 odbędzie sięszlagier trzecioligowych rozgrywek. Lider klasyfikacji ŁKS Łomża podejmować będzie na własnym stadionie trzecie w tabeli Mazowsze Grójec. Dodatkową atrakcją będzie fakt, iż przebieg spotkania rejestrować będzie 6 kamer TVP! Tak więc nikogo nie może zabraknąć! Namawiajcie przyjaciół, znajomych, kolegów i przychodźcie w jak największych grupach!

Dodatkowo załączam łańcuszek GG, który prawidłowo wykorzystany napewno znacząco podniesie frekwencję ;)

W sobotę 22.04 o godzinie 16:00 na stadionie miejskim przy ul. Zjazd odbędzie się mecz ŁKS Łomża – Mazowsze Grójec. Będzie to hit kolejki - pojedynek lidera z trzecim zespołem. Pogoda zapowiada się znakomicie! Dodatkowo przebieg meczu rejestrowany będzie przez 6 kamer TVP!! NIKOGO NIE MOŻE ZABRAKNĄĆ - PRZYJDŹ KONIECZNIE!! Roześlij to wszystkim których masz na GG, nawet jeżeli Ty lub oni nie jesteście kibicami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS Łomża - Mazowsze Grójec już w sobotę!!

a będzie gdzieś potem transmisia meczu w tv ?

w TV Łomża

i w radiu białystok
hehe

Grzegorz

podobno ma być w TVP 3 w niedziele o 11:00 ale nie wiem czy to prawda

Nieważne gdzie będzie pokazany mecz, ważne aby przyjść. Jak TVP zobaczy co się dzieje na naszym stadionie podczas meczów to pokaże jakieś urywki z tego meczu może nawet w serwisach informacyjnych. Więc bądźmy wszyscy! Rozsyłajcie łańcuszek i róbcie wszystko aby na stadionie było jak najwięcej ludzi!!!

ŁKS ŁOMŻA !!! !!! !!!

Teraz wszyscy przylecą na mecz bo telewizja.To nie są prawdziwi kibice... a mecz będzie transmitowany w TVP3 w niedziele o godzinie 18.30 z tego co mi wiadomo.

W kwestii tego meczu mam wielki apel do osob siedzacych na trybunie krzeselkowej: postarajcie sie tym razem aktywniej włączac do dopingu, bo na derbach niebardzo Wam to wychodzilo :)

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

NA TEJ TRYBUNIE SIEDZĄ DZIADKOWIE. JAK PIŁUJĄ MORDE TO ZĘBY OSTATNIO KLIENTOWI WYPADŁY TO BYŁ WIDOK BUHEHEHEHEHE

loko Jeżeli to dziadkowie, to czapki z głów!! Ciekawy jestem, czy za 20-30 lat nadal WIERNIE BĘDZIESZ CHODZIŁ NA MECZE ŁKS ?! Czy wiesz, że to ludzie, którzy często bywali na meczach tej drużyny w latach jej wlotów i upadków, często to jej emerytowani piłkarze ?! Z czego qżwa u ciebie ta wesołość i złośliwość ?? Czyżby "ptysiowy wiek"??

Ja od siebie mogę tylko dodać: niech na następne mecze naszej drużyny kibice z trybuny bliższej Narwi zaczna brać koleżanki....... może i atmosfera na turystycznej trybunie się ożywi ....?

Pogoda będzie ładna wiec się też wybiorę.
Tylko, Panowie, nie drzeć chamskich haseł bo będę z dzieckiem :P

Retransmisja bedzie w niedziele o 11.00 w TVP3 Dziś w radio podawali.

Na pewno mnie nie zabraknie :)

...

retransmisja meczu będzie w niedziele w TVP3 o godzinie 19:00 a nie 11:00

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org