Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nieuczniwy allegrowicz geronimo |
Uwaga na allegrowicza Geronimo reklamują się że sprzedają nowy sprzęt moim zdaniem jest on używany. Zakupiłem u nich 7 sztuk nagrywarek które mi nie działały poprawnie na 100 wypalonych płyt 35 było uszkodzonych. Zareklamowałem u nich ponieważ udzielają 3 miesięcznej gwarancji. Stwierdzili że nagrywarki są w porządku i teraz żądają ode mnie pieniędzy za przesyłkę i wykonane testy. Utrudniony kontakt telefoniczny tel przeważnie wyłączony a jeśli włączony to Pani prosi o kontakt meilowy z szefem, który nie kwapi się do odpisywania a jak już to odpisuje po 2 tygodniach. Odradzam tego Allegrowicza jest dużo innych firm które normalnie traktują klienta i nie każą płacić za przesyłkę i reklamację. videomix
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nieuczniwy allegrowicz geronimo |
Kupiłeś tanio to co się dziwisz ;). Dlatego mam gdzieś tych jełopów z allegro i wole iść do dobrego sklepu komputerowego, który się nosi nazwę u nas EXPERT
|
|
Czyżby Pan zajmował się piractwem?
|
|
pirat na 100% po co komu 7 nagrywarek ?? lepiej zapłacić 10 zł więcej ale masz pewność ze będzie działało , tylko sklep EXPERT
|
|
Expert ten przy Piłsudskiego?
|
|
jak w podanym sklepie są experci to ja jestem biskup hehe
|