Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lomza-olsztyn |
j.w jade 13 marca ,o 6 rano dwa wolne miejsca. wracam ten sam dzien ok.14.godz.30 zl osoba,w jedno strone.@mail zielony707@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lomza-olsztyn |
o ***** 30 zł w jedna strone -samolotem lecisz ...... naprawde zielony jestes...
|
|
haha 3 dyszki :D
|
|
tyle samo autobus co kto woli
|
|
to może i ty zacznij jakimś busem wozić zawsze więcej osób więcej kasy bez paragonu, vat, hmm ?? ;) Aha, jest taka strona na fejsie jak łomżanie w olsztynie, myślę że tam możesz śmiało się zareklamować, tylko cena to zazwyczaj dyszka, 15.
|
|
Memphi z tą dyszką Cię poniosło :)
|
|
Na Łomżanach jest i 15 i 25 i są chętni ;p ale 30 zł to już naprawdę za duużo .. A autobus ze znizką studencką bodajże 23 żł kosztuje...
|
|
dyszka?zacznij jezdzic samochodem i sprawdz ile to kosztuje. 30 to przesada, ale 20-25 to odpowiednia kwota(autobus nie zabiera ze stancji i nie odwozi pod dom). Autem zawsze szybciej i wygodniej. Wybór należy do pasażera :)
|
|
MIJ jeżdżę, może nie często, ale zdarza się i niestety nie popierniczam żeby zarobić na benzynie, przecież jadę tam ja, w jakiś celu, a nie żeby się karnąć ? I skoro zabulić mam sam za wache to lepiej ścisnąć dychę, 15, bo o 30 to juz nie wspomne nawet. Pazerka nic innego. Furaczem to szuka sobie transportu ktoś komu niestety ciężko by było dojechać swoim, wynosi go to za drogo, bądź wcale auta nie posiada. :)
|
|
Witam a gdzie byś nas odwiózł w Olsztynie ? Możliwa podwózka do samego kortowa ? Pozdrawiam i 30zł mi pasuje ;) Mieszkamy na południu ale możemy czekać na dworcu pks lub na statku. Na 10.30 mamy kolokwium w Olsztynie a PKSem kiepsko będzie ...
|
|
Memphi popieram Cię w zupełności. Jak ktoś jedzie swoją sprawę załatwiać ,to powinien przy okazji wziąć za free ewentualnie najwyżej na przysłowiową flaszkę te 10-15 zł. Przesada 30 zł to na pewno bym z taką osobą nie pojechał i bym wolał dać Pks-owi zarobić przynajmniej bezpiecznej,nie wiadomo co to za kierowca też nas będzie wiózł tym samochodem:) pozdro dla zielonych i chętnych dających się....
|
|
koleszko autobus to 23.20 zł kosztuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |