Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
makijaz |
szukam dobrej kosmetyczki w lomzy, chodzi o makijaż slubny, prosze o opinie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: makijaz |
agnieszka szmit, tylko i wylacznie , princess
|
|
i ja polecam Pani Agnieszke Szmitt. Malowala mnie w poprzedni weekend na wesele...bylo pieknie i tak jak chcialam
|
|
To ja z punktu widzenia fotografa również polecam Agnieszke Szmit
|
|
fajnie,tylko zobaczcie jakich kosmetykow oni uzywaja,tragedia po 1 godzinie wszystko plynie,najtansza tandeta.
|
|
zdecydowanie polecam wizażystkę, profesjonalne kosmetyki, jedna cena za makijaż bez względu na okoliczność a przede wszystkim makijaż dobrany według obowiązujących dla danego typu urody zasad !!! Poza tym przed ślubem wypadałoby zrobić makijaż próbny żeby nie było niespodzianek i na jego podstawie po wspólnych uzgodnieniach wybrać ten jedyny... U Pani Sylwii Bałdygi tel. 608 144 144, makijaż próbny do 3 wersji na upartego i do 4 -rech w mini stylizacji ślubnej (welon, jakaś delikatna kombinacja z fryzurą i satynowy szal na dekold) w dniu ślubu nie ma czasu ani na wymyślanie makijażu ani na jego korekty a nie ma nic gorszego nic niezadowolona Panna Młoda...
|
|
tylko nie A.Szmit. Robiła mi makijaz slubny niecale 30 min bo wczesniej wziela sobie znajoma i juz nie bylo czasu(a mialysmy byc ze swiadkowa jedynymi klientkami tego dnia).byl zupelnie inny niz wczesniej ustalilysmy z delikatnego różu wyszlo cos czarnego(byłam w szoku jak zobaczyłam efekt koncowy).nie polecam.
|
|
'Studio Fryzur' na ul.Pięknej Polecam! Makijaż przetrwał doskonale całą noc..
|
|
nie rób tego błędu co ja i nie idz do Princess na makijaż. ja płakałam aż jak zaczełam sie bawić to makijaż płynął poza tym zrobiła mi chińskie oczy i bardzo ciemny makijaż
|
|
sie znacie, agnieszka robi piekny makijaz i trwaly tylko trzeba mowic o swoich mankamentach typu tlusta cera itd. a jak chcecie sobie nalozyc bezik to sobie robcie same w domu, nie okreslicie sie dokladnie a potem to narzekacie, tylko ona i nikt wiecej
|
|
strojcie sie piekne Panie bo nieznacie ani dnia ani godziny,hihihi
|
|
no właśnie a nie tak jak wpm chodzić jak zakapior i nikt jej nie chce :D:D to zazdrości innym :)
|
|
malenka12- to makijazystce trzeba mowic o tym jaka ma sie cere? jesli jest dobra w swoim fachu to widzi jaki jest typ urody i cera klientki.
|
|
trzeba , bo niektórzy mają skłonność do pocenia się na twarzy, inne nie, jedne przesiedzą całe wesele jak matrony , inne szaleją do rana, pani agnieszka robi super makijaż i ja przekonałam się o tym wiele razy a jak ktoś zazdrości talentu i tego, że ją ktoś chwali to jego problem, ona się wybiła bardzo szybko inne kosmetyczki są w cieniu...i to, że o niej piszemy to o czyms swiadczy
|
|
salon belle damme p. Marta - specjalistka na poziomie, na dodatek podpowie jak malować się na codzień, czyli dwa w jednym makijarz i nauka :)
|
|
To jest własnie typ cery. Malenka12 jak polecasz to polecaj, ale nie pisz glupot, bo ludzie bedą je kojarzyć z p. Agnieszką. Nie neguję umiejętnosci tej osoby- po prostu odnoszę sie do Twoich wypowiedzi. Chyba malując kogos na wesele kosmetyczka nie zastanawia się czy będzie ona siedzieć za stołem czy tańczyć. Ma zrobić taki makijaż, który wytrwa imprezę. Myslę, że zależy to przede wszystkim od użytych kosmetyków.
|
|
http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997
|
|
nie pisze glupot, tylko wiem o czym mowie, mozesz uzyc ja najlepszych kosmetykow ale jak nie masz pojecia o tym co robisz to i tak bedzie lipa, widze konkurencja wydaje opinie....
|
|
Jeżeli ktoś na własnej skórze doświadczył czegoś co mu się nie podobało to wiadomo, że na forum nie wypowie się pozytywnie. Ja polecam studio fryzur i makijażu Amelia.
|
|
a chocby najlepsza kosmetyczka uzyla kiepskich kosmetykow to efekt bedzie jaki bedzie. żadna konkurencja. Jakbys nie zauwazyla- nie wydaje opinii o Pani Agnieszce. Piszę z Tobą i komentuję Twoje wypowiedzi. Chyba że to Ty jestes ową Agnieszką. Nie przeszkadza mi to- piszesz bzdury a ludzie to czytają. Pozdrawiam. Nie mam ochoty juz prowadzić z Toba rozmowy. Miłego wieczoru. J. Aha- może po prostu każdy poleci salon, z którego usług korzysta, a nie neguje inne. Tworz
|
|
Zgadzam się w 100% z MIJ żeby kosmetyczce mówić jaki ma się problem z cerą... ?!!! to czy ktoś ma tłustą, suchą czy mieszaną to widać , ustala się jedynie czy występuje reakcja alergiczna na kosmetyki i jak się objawia i czy makijaż ma być mocny czy delikatny a to jakie kolory to już wie wizażystka bo kosmetyczka o kole barw się nie uczy, ani o korektach rodzajów oczu, budowy kości policzkowych, kształtu twarzy i które kolory należy ze sobą połączyć żeby nie wyszedł kolor szary tylko różowy... co zrobić żeby oko otworzyć a nie dodatkowo pomniejszyć i w ogóle co wynieść na pierwszy plan w makijażu żeby komponował się z kolorem włosów, oczu, stroju i typem cery (chłodny/ciepły)... tego żadna kosmetyczka Wam nie zafunduje od tego są właśnie wizażyści. Pozdrawiam
|
|
a tak w ogóle proponuję lekturę co to jest ten "makijaż" bo kobiety mają błędne wyobrażenie co do jego wyglądu, myślą że będą wyglądały jakby go wcale nie miały a tu niestety, makijaż na konkretną okoliczność (ślub, uroczystość weselna, dyskoteka) to nic innego jak forma tapetowania, nakłada się go warstwowo w ilości zależnej od stanu cery i jak ktoś ma krostę przy kroście, przebarwienia, sińce pod oczami , blizny itp. to tego "podkładu" musi być więcej i efekt będzie mocniejszy . Ten makijaż ma przetrwać całą noc z tańcami więc musi być taka ilość kosmetyków(spora) żeby nie spłynęło po godzinie a i na zdjęciach wyglądał rewelacyjnie.
|
|
nie jestem agnieszką jak takie jestescie mądre to proszę mi powiedziec na jakich agnieszka bazuje kosmetykach?słabe udowodnijcie
|
|
malenka12- czytaj ze zrozumieniem.
|
|
a co myślicie o pani w salonie kosmetycznym na ulicy krótkiej?? proszę o opinie.
|
|
Łucja Pawlus z Akademii fryzur sprawdzona na moim slubie w sierpniu makijaz trzymal sie bardzo dlugo
|
|
Moją Mariolkę jak kiedyś odmalowali to przez 3 dni myslałem ,że mam inną babe,potem czar prysnął.-;(
|
|
malenka12 się uparła żeby reklamować princes a tu wyszło na odwrót :/ wygląda na to ze ta agnieszka jednak ma więcej niezadowolonych klientek niż tych które ja polecają... malenka12 kosmetyki przede wszystkim maja być najlepszej jakości, nie ważne jaka firma je produkuje, ważne żeby makijaż nimi zrobiony był trwały i ładny. ja tam nigdy nie pytam jakiej firmy to są kosmetyki bo już niedawno był temat na forum ze niektóre salony kupują byle co i zamieniają opakowania żeby wyglądało ze pracują na profesjonalnych kosmetykach...
|
|
Witam. Potrzebuje numeru telefonu do makijażystki Łucji.
|
|
Ja polecam Agnieszkę, Kasię Serafińską i Ewę z Cosmeo :) A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
Kiedyś skorzystałam z usługi renomowanej kosmetyczki w tym mieście i niestety nie byłam zadowolona. Makijaż może i był trwały ale ja to nie byłam JA. Makijaż był nieodpowiedni do mego typu urody i niestety zamiast upiększać i podkreślać atuty, efekt był niestety odwrotny. Od tego momentu zainwestowałam w dobre, markowe produkty typu: bazy, podkłady itp i maluję się sama. Różnica jest kolosalna, trwałość makijażu super i oczywiście sama sobie ufam jeśli chodzi o konkrety w wykonaniu makijażu. Także dziewczyny do dzieła!!!
|
|
Napewno ten makijaż nie jest tak profesjonalny jak u wyszkolonej osoby. Samej można się umalować na zwykłe wyjsćia itp. Ale są okoliczności które wymagają profesji :) A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
odnosnie makijazu w Princess to fakt kosmetyki Avonon'owe i szalu nie ma,makijaz mojej kolezanki,ktory byl tam wykonany byl nijaki i malo widoczny tylko i wylacznie Katarzyna Serafinska studio Perfect na ul.3 Maja 9...tak wiem uslysze,ze droga jest lub cos wtym stylu ale jakos i wykonanie pierwsza klasa....trwalosc rowniez,kobieta jest kreatywna i bardzo odwazna,nie ma co oszczedzac tak jak to zrobilam idac na makijaz do Divy u Mileny Zieji cena 80 zl a zero utrwalenie rzesy wytuszowane zwyklym tuszem o sztucznych rzesach nie bylo mowy a kiedy zwrocilam uwage,ze chce kilka zmian w makijazu nie dostalam tego czego oczekiwalam w rezultacie po powrocie do domu sama zmodyfikowalam makijaz...takze dziewczyny nie ma co rowniez oszczedzac
|
|
Ewa z Cosmeo ( sa dwie Ewy, jedna wlaścicielka, mi chodzi o tą drugą :) )
|
|
Ewa Grzegorczuk cosmeo ona jest właścicielką robi bardzo ładny trwały makijaż.Polecam Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |