Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy przyjmą mnie do pg1 ? |
Mam pytanie zamierzam sie niedługo przepisywac do pg1 mam tam dużo znajomych nie wiem jak tam z rekrutacją będe miał pewnie srednią 3,4 coś takiego zachowanie poprawne/dobre czy przyjmą mnie ? nie będzie większych problemów ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy przyjmą mnie do pg1 ? |
Dno i wodorosty !!
|
|
NIE !
|
|
teraz to szkoła stara się o ucznia ,a nie uczeń o szkołe xDDD więc pewnie tak najlepiej idz z mamą i spytaj ..
|
|
nie martw sie mlody czlowieku przyjma Cie, tylko uwazaj jak bedziesz chodzil do szkoly to omijaj szerokim lukiem Galerie Venede z powodu zagrozenia zawaleniem sie budowli przez Lej 4 kilometrowy Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
a gdzie wcześniej się uczyłeś ? :D
|
|
chodziłem do pg8 , chciałbym sie przepisac do pg1 kolega mi powiedział że u nich w klasie nie ma za wysokich srednich najwieksza chyba 3,4 , wiec sie troche martwie bo chciałbym tam pójsc a nie wiem czy mnie przyjmą.
|
|
Ze względu na bliskość Galerii Veneda i mozliwośc wagarpwania, zastanowimy się nad przyjmowaniem nowych uczniów !!! Ale ubiegać się nie zaszkodzi , tym bardziej że jesteś miś :):)
|
|
Ludzie pytam poważnie , jednak chyba lepszym pomysłem będzie pójscie do szkoły XD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |