Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś szuka ? |
Może ktoś szuka małego rudo-brązowego pieska ? Jest zadbany i widać , że miał właściciela . Wiem tyle , że w piątek przyjechał autobusem z Łomży do Nowogrodu . Przebywa obecnie na terenie Nowogrodu . Szkoda strasznie takiego pieska ... Tutaj są zdjęcia : http://imageshack.us/photo/my-images/145/imgfd0d0273.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/705/imgb2630520.jpg/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś szuka ? |
podbijam
|
|
No No Dzerka, super pies :) Szkoda. Mam nadzieję, że właściciel się odnajdzie. ;)
|
|
podbijam, znalazł się właściciel?
|
|
co żeście się przyczepiły tego psa? zostawcie go w spokoju! znacie lekturę ze sz. podstawowej: "O psie, który jezdził koleją" może ten też ma swoją "misję" do spełnienia?!
|
|
Pepe-szaa! a może chciałabym go przygarnąć??? nie bierzesz tego pod uwagę?
|
|
W takim razie może jak przygarne Klare25, bo się tak błąka po forum że aż szkoda !
|
|
o kurcze, to ten piesek. Jakieś 2 tygodnie temu zobaczyłam go obok "Okruszka" u. Kasztelańska, podeszłam do niego, dał się pogłaskać, myslałam że czeka na właściciela, ale nikt nie przychodził więc kupiłam mu kawałek kiełbasy i od razu wszystko zjadł. Chciałam go zabrać do domu, ale był nieufny, nie było nawet mowy o tym, żeby wszedł do samochodu. Kilka dni później zobaczyłam go obok stokrotki, poszłam tam szybko żeby kupić mu jakieś jedzenie a kiedy wyszłam to już go nie było :( Gdyby ktoś wiedział gdzie dokładnie aktualnie przybywa to byłabym bardzo wdzięczna
|
|
Piesek jest w Nowogrodzie , kręci się najczęściej przy przystanku autobusowym i przy blokach .
|
|
Dziękuję za info :) Claro wybacz ale Klara nie do przygarnięcia :) przygarnąć można psiaka albo kotka, nie wiem czy to coś złego jak się człowiek przejmuje losem zwierząt?? ale no fakt często człowiek człowiekowi nie pomaga, to jak można wymagać pomocy zwierzakom :P ach jakie to czasy nastały :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |