Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Projekt emblematu firmowego |
Kto w Łomży (lub z okolic) zajmuje się projektowaniem graficznym emblematów dla firm. Interesowałoby mnie stworzenie dość prostego loga firmowego, żebym mógł dostarczyć do firmy zajmującej się robieniem gadżetach firmowych, koszulek, kubków itp. Jeżeli ktoś zna namiary na taką firmę lub osobę proszę o kontakt. ..:: Nomex ::.. ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Projekt emblematu firmowego |
"PROGRESS" STUDIO REKLAMY z Łomży. Zawodowy plastyk, grafik, pełen profesjonalizm. Napisz na maila: progress.reklama@wp.pl
|
|
ktoś ma jeszcze inne propozycje? Czy nikogo więcej nie ma w okolicy ..:: Nomex ::.. ![]()
|
|
Nomex: chętnie wykonam Ci takie logo. Zgłoś się do mnie na GG 6669863. Pozdrawiam
|
|
własna firma wlasne logo firmę utożsamiaj ze sobą
|
|
NOMEX - PAJACU Ludzie życzliwie chcą ci pomóc, a ty tej pomocy nie potrzebujesz. Sprawdzałem. Nawet nie raczyłeś nawiazać kontaktu z firmą, którą Ci poleciłem. Robisz jakieś rozeznanie rynku. Możesz odpowiedzieć, co oznacza twoje: cyt: "ktoś ma jeszcze inne propozycje? Czy nikogo więcej nie ma w okolicy" ?? Potrzeba Ci kilka, czy kilkanaście firm do tej realizacji ?? Normalne chamstwo !!
|
|
peter - czy to jedyna słuszna firma ?! ![]() ________ Malachit
|
|
Malachit ........ oczywiście, że nie jedyna, ani też "słuszna" to firma. Jest wolny rynek i każdy może sobie grymasić i wybierać. Tylko nie o to w tym wszystkim chodzi. Facet pyta "ot tak sobie". Rozumiem, gdyby spytał o ofertę daną firmę i ona mu nie odpowiadała merytorycznie lub kwotowo. Ale wygląda na to, że robi sobie wywiad gospodarczy naszym kosztem dla własnego, komercyjnego użytku. Nie lubię cwaniaków..... i tyle!!
|
|
Peter, z całym szacunkiem, ale jaki ponosimy "koszt" że poinformujemy człowieka o danych firmach (o ile o takich wiemy). Wg mnie to kwestia uprzejmości bądź jej braku i tyle. A to że gość chce zarobić to chyba normalne, tyle że nasza, polska mentalność nie pozwala nam spokojnie na to patrzeć "bo to ON zarobi". Ehhhhh. Pozdrawiam ![]() ________ Malachit
|
|
Malachit, Peter prowadzi firmę, myślał, że zarobi, a tu się okazuje, że konkurencja wchodzi do miasta - nie dziw się, że się denerwuje. :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kefas. Wyobraź sobie, że prowadziłem o profilu zgodnym z zapytaniem Nomex. Nie pracuję już w branży więc niech inni coś zarobią. Podałem mu namiary firmy, z którą współpracowałem. Poprosiłem, żeby pomogli i nie zdarli, gdyż jak to określiłem "znajomy z forum". A kiedy spotkałem się z szefową w dniu dzisiejszym, okazało się, że nawet się nie odezwał. Stąd i moja nutka goryczy (może niepotrzebna).
|
|
MrS też podał swój namiar dla Nomexa. Założę się, że do niego także się nie odezwał. MrS --- rzeknij, odezwał się zleceniodawca ??
|
|
Niet. Pozdrawiam
|
|
Nie pyskuj peter weź melisę na uspokojenie lub środki przeczyszczające. Niektórzy pracują, uczą się i w dodatku mają okres przedświąteczny. Jestem wdzięczny za informacje, ale zachowujesz się jakbyś świat zbawił tym postem. Minęło dopiero 3 dni. Dziś znalazłem chwile czasu i sprawdziłem post MrS na forum. Jak zauważysz godz. pisania postów zrozumiesz o której dopiero ludzie bywają w domu. Jeżeli chodzi o gg, to w chwili obecnej nie korzystam z tego. ..:: Nomex ::.. ![]()
|
|
Nomex ... wyluzuj chłopie. Chciałem Ci pomóc. Kończę temat. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |